Jump to content

tulevik

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tulevik

  • Tase
    Algaja
  1. õlgade laius

    minul läksid sõjaväes õlad laiemaks sest tegin meeletu koguse kättekõverdusi päevas,see aitab raudselt
  2. Mida soovitate hommikuks süüa?

    ise söön ka putru kausitäis ja joon kohvi peale(see siis kell 6 30)järgmine söök on kell 9 tuunikala140 g
  3. Milliseid jalatseid kannate?

    mul on tavalised ecco plätud trennis jalas aga muidu käin kingadega nagu ikka korralik mees
  4. Mass

    et massi saada pead süsivesikute rikast toitu sööma ja hullult trenni tegema ega valk ju massi anna ja kreatiin annab jõudu .Aga kui tuleb jõudu siis tuleb ka mass nii ,et söö söö sööö ja tee trenni
  5. See kuri kuri metaaan :)

    mina kyll seda ei usu ,see on just selline ala kus ikka suhteliselt palju tehakse musta tööd ainetega ja kui ikka tahad kuhugi jõuda siis pead ikka panema kas siis alguses või vahepeal.Kontroll on aga tuleb ju kogu aeg uusi aineid juurde mida veel ei osata kontrollida.Eks proffid ise(Dorian Yates)on juka seda ise rääkinud ,et poleks muidu kuhugi jõudnud.Marion Jones rääkis ka ju ,et on steroide tarvitanud ja talt võeti kohe 5 kulda ära.7 aastat hiljem.
  6. oleks vaja abi teadjatelt!!!

    Tekkis kysimus ,et mis ainetest jutt käib???
  7. See kuri kuri metaaan :)

    5 a. tagasi sai proovitud kuda toimib ja tulemused ei lasknud ennast kaua oodata.metaani söömisega tuleb arvestada ,et tuleb syya ka maksa teblette liv 52 carsil (vist oli)seoses suure kaalu muutusega ja jõu suurenemisega tuleb kindlasti ka midagi liigeste jaoks tarbida sest liigesed ei jõua ju jõu arengule järgi ja hakkavad hiljem valutama.kehakaalu tuleb kyll juurde aga ka samas kui kuur lõppeb kaob enamus kilosid nagu niuhti.selle jaoks et kilod ei kaoks tuleb seda metaani kombineerida teiste ainetega.Aga seda ma siin kyll rääkima ei hakka mis ainetega seda kombineerida tuleb, sest see on vist kyll siin foorumis keelatud.2 kuu jooksul tuli kaalu juurde 10 kilo ja kui kuur läbi sai siis võtsin 9 kilo maha .selles suhtes nagu suht mõtetu.ka jõud kaob sama moodi.aga muidugi igale inimesele mõjub see ju erinevalt sest me pole ju sarnased.ja olen ka kuulnud et algajad muutuvad sellest asjast sõltuvaks ka veel,kui on näinud ,et selline areng on nii lyhikese ajaga toimumud ja tahavad veel ja veel ja veel ning lõpuks enam muudmoodi ei saa kui maks läbi ja magu p....s. loodan et said veits targemaks sellel teemal ja sain natuke abiks olla.
  8. Kuidas oleks õige ? ? ?

    Kahjuks on mul see jama ,et mul pole treeningkaaslast.Kuioleks teksin raudselt,et suudaksin enamaks pingutada.Aga kui yksi teha siis kyll ei taha kangi alla jääda või kedagi saalist koguaeg tylitada et tule ole nyyd abiks. Samas näen ikkagi progressi aga kaaslasega oleks see veel suurem ja see ajab ikka hinge täis kyll vahest. Peab sellega harjuma,et läheb veits kauem aega arenguga ja enda suhtes olen ikka aus kyll ja samas peab ka nii aus olema,et yle treeningu ohvriks ei lange.
  9. Kuidas oleks õige ? ? ?

    Siis peks vist algaja (kes on 1 aasta trenni teinud)käima jõusaalis yle päeva 1 p rind,triitseps,õlg 2 p. selg,biitseps,3 p.jalg.Ise teen seda kava ja käin 5x nädalas .Tunnen,et kui teeks sellist kava nädalaga läbi siis oleksin liiga passiivne treenija.See tähendaks,et peaksin nädalas 4 päeva puhkama,seda ma kyll ei suudaks.Kas peaksin siis midagi juurde lisama?Või intensiivsust tõstma hoopis(endaarust annan trennis endast 100%)Aga taastun järgmiseks trenniks ilusti ära nii ,et ootan juba järgmist trenni.
  10. Selline lause siis oli artiklis: Kasutasin seda, mida kõik teisedki...Deca, Testosteroon, erinevad oraalsed variandid...see kõik on seal kättesaadav, liikus siis ja liigub nüüd Panin tähele ,et siin foorumis kustutati kohe ära selline teema nagu metaan.A ga mida arvate teemast, kui paljude kulturisti hakatiste eeskuju ytleb ,et ta on selliseid aineid söönud?Kas siis foorumis ei tohi rääkida sellistel teemadel?Kas selle foorumi kasutajad ei tea nendest asjadest midagi aga Mr.Olympia teab ju kyll.Mida arvate sellest teemast kas ,tipud ,on ikka nii puhtad nagu räägivad.Ega see teema ju POLE tabu.
  11. pole kirjas mida sa sööd ?söök on ju väga tähtis tuleb kindlatel kellaaegadel syya jaanda kehale rohkem puhkust muidu ju ei taastu.mul on umbes sama kaal kui trenni läksin 3 kuud tagasi nyyd kaalun 83 kg söön 7 korda päevas.kui trenni läksin tegin rinnalt surumist 70 kg nyyd 100 jalale kykke tegin ka 70 nyyd 110kg pea .söö söös sööö.
  12. Kreatiini ainult trennipäevadel

    oleneb sellest millise kreatiini ostad söö nii nagu pakendil kirjas on.
  13. Kreatiini ainult trennipäevadel

    kui sa ei tea siis see ei ole monohydraat see on PYRUVATE ja 5x tugevam kui tavaline kreatiin sellepärast seda ei peagi laadima
  14. Kreatiini ainult trennipäevadel

    sellist kreatiini on ka muidu olemas mida ei pea laadima. laksad ainult enne ja peale trenni.
  15. haigus

    ise kyll nii ei tunne ,et oleks väsinud .Trennis käin 5x nädalas ja kava on jaotatud kolmeks 1p, rind ,õlg, triitseps .2 p,selg biitseps 3p.jalg
×