Jump to content

Raili

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Raili

  • Tase
    Vaatleja
  1. toidulisandid

    Sooviks dieedi toetamiseks toidulisandit, mis soodustaks kaalulangust ning rasvadepõlemist. Uurisin pealehelt online-poe kaupu ning silma jäid S 55 ja viaredin kokteil. Kas keegi oskaks mulle natukene täpsemalt nende toimet seletada ning kuidas neid kasutada..kas nendest ka reaalselt abi on? On keegi neid ehk ise proovinud? Kas nad ka joodavad on ? Vabadust, et nii palju küsimusi sai P.S. vabandan, kui sellest siin juba juttu on olnud, kuid ei leidnud otsingut kasutades.
  2. Robocopi uus pood.

    Kuidas seal poes see asi on? Kas võin lihtsalt sisse minna ja küsida nõu ka, et milline mulle sobiks..kardan, et ehk vaadatakse mind imelikult, kui ma pole eriline atleet vms..tahaks sealt kaalualandamiseks toidulisandeid, aga ei julge minna...
  3. toidulisandid

    Sooviks dieedi toetamiseks toidulisandit, mis soodustaks kaalulangust ning rasvadepõlemist. Uurisin pealehelt online-poe kaupu ning silma jäid S 55 ja viaredin kokteil. Kas keegi oskaks mulle natukene täpsemalt nende toimet seletada ning kuidas neid kasutada..kas nendest ka reaalselt abi on? P.S. vabandan, kui sellest siin juba juttu on olnud, kuid ei leidnud otsingut kasutades.
×