Jump to content

CONAN HÄVITAJA

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

CONAN HÄVITAJA

  • Tase
    Algaja
  1. stanabol

    Kulla noormees, ei ole olemas süütuid steroide ja üleüldse, miks on sul vaja kasutada selliseid vahendeid. Sa oled 17 aastat vana ja sinu organism toodab piisavalt meessuguhormoone, milleks seda taset veres üritada veel tõsta? Ilma igasuguste keemiliste preparaatideta peaksid sa jõudsalt arenema veel vähemalt 5-6 aastat kui mitte rohkem. Kui su areng aga seisab on asi lihtsalt selles, et treenid valesti. Otsi põhjusi sealt või ka oma toitumisest. Loomulikult ei saa sind keegi keelata teha endaga mida iganes soovid, aga äkki siiski lased oma organismil saada n.ö. küpseks naturaalselt mitte väetisega. MÕTLE!!!
  2. Fast vs Tai Kane

    Jutuks ilus küll, ok.ei hakka jälle päid raiuma. Hoian ennast vaos ja mõõga tupes. ILUSAT PÄEVA KÕIGILE!
  3. Fast vs Tai Kane

    Arnold, miks sommid eelistavad siis oma kodumaal Fast-i Tai Kane-le. Ja seda isegi niivõrd, et Fasti müük on peaaegu 35%, Tai Kane 0,9% vastu. Jah! Äkki meeldib neile tõesti Fasti pakend rohkem? Või mis sa Arnold sellest arvad.
  4. Fasti tooted

    Andro..... Sinu nimi, kui siit nüüd edasi fantaseerida, siis kõlab üsna täpselt nagu üks keelatud aine. Sellekõrval, kui arvestada tema mõju treenivale inimesele võib ju Fast ka saast olla. Kuidas kellelegi, aga see selleks. Eks sa paastu pealegi ja vaata kuidas teised kes kasutavad Fast-i tooteid sinust arengus valguskiirusel kaugenevad. Edu luuletamises.
  5. kalorid

    Täitsa soodad, Vabandage...
  6. testosteroon

    Bohemia...... mitte kasvuhormooni vaid justnimelt testosterooni ehk meessuguhormooni. Seda hormooni tekib kehas rohkem ka kui jood õhtuti pudeli õlut. Seda küll mitte vahetult peale joomist vaid järgmisel hommikul. Põhjus selles , et peale juba väikest kogust alkoholi langeb veres testosterooni tase, nüüd organism peab ennast n.ö. mobiliseerima , et ennast mürgist puhastada, selleks on aga vaja ka justnimelt testosterooni. Uuringud selles vallas pärinevad ameerika teadlastelt , sellest kirjutati juba umb. 5 aastat tagasi ühes IRONMEN-is. Kasu sellest võid saada ainult sellisel juhul kui piirdud ühe 0,33l. lahja õllega.
  7. anaboolsed steroidid

    Jahuijei!!! Tainapead. Ka kõige puhtam joogivesi on keemia, tuletage selle valem meelde. Kõik on keemia , igal asjal on oma keemiline koostis. Inimene ise on üks tohutu keemiakombinaat.Kui aga rääkida mis on inimese organismile kahjulik, või mis seda ei ole, siis sellist asja ei leidu. Kõik sõltub kogusest, mis sa endale sisse ajad. Teoreetiliselt sureb inimene ka liiga palju vett tarbides, aga kuidas olex võimalik seda talle niipalju sisse joota on juba iseküsimus. Sama kehtib ka ükskõik millise teise joogi või söögi kohta. Nii et uurige natuke raamatuid, mida ja kuipalju VÕIB endale sisse ajada,,,,,,,,, Ja midagi ei juhtu.
  8. Kuulujutt

    Vait makaronid. Shibanov, Tkasenko, Kalmus oli vist veel keegi, Nemad on jäänud dopinguga vahele. Miks neil siis naise rindu ei ole. Teate jopskid Kui tahate suureks saada lugege enne mõni vastav raamat läbi ja mitte lihtsalt läbi, vaid katsuge aru saada mida seal tahetakse teile öelda. Siis minge saali ja katsuge seda praktiseerida. See, et te siin üksteist süüdistate ei vii teid kuhugi. Ja veel, kui teil ei ole midagi pistmist kehaehitamisega, siis tõmmake siit minema, MAAJA jutukasse näiteks, või ükskõik. Tehke nn. oma SÕIMLEVATE makaronide jutukas- foorum. Ja tundge ennast hästi. Noh? Jääb siis nii..., või hakkan päid maha võtma?
  9. Kuulujutt

    Sten sa oled sa oled andekas vend ja sa tead seda, sa tead ka seda kes selliseid jutte rääkisid, kui nüüd keegi ei torma sulle testi tellima siis on sul võimalus oma puhtust tõestada sellega, et treenid sama targalt ja innuga edasi. Küll tulemused räägivad ise enda eest, ja kaugel seegi aeg enam on kui jõuad absoluudis esimese kolme hulka ja siis testitakse sind niikuinii. Las need ussid sisisevad, hammustada nad sinnd ikka ei julge ja ei saa. Jõudu Euroopa MV-teks valmistumisel, vägagi tõenäoline, et võidad ka seal. Mina igatahes usun sinusse, ole tugev!
  10. Kui palju Kalmus või Kiivikas rinnalt suruvad?

    Tean, et Kalmus on surunud võistlustel 210 ja 220 jäi napilt tegemata. Trennis , mustalt on surunud 230.
  11. kõhulihaste väljatoomine

    Pojad, ärge kakelge. Katsuge leida see õige variant mis just teile sobib, seda saab aga ainult teada siis kui oled üht või teist varianti mõnda aega proovinud. Üldiselt on õigus Vambolal, kes ütles, et 1x nädalas ja maximaalselt. Nii ongi, samas kes aga oma toitumisele tähelepanu ei pööra, seda ei aita mitte mingi tarkus.
  12. Palju keegi rinnalt surub

    Kaalun 120kg. ja surun 190-nega 10x, 195-ega 8x, 200-ga 6x. Selline on hetke seis.
  13. "Arteris" artikkel Marek Kalmusest...

    Kes asjaga kursis teavad, et lavale mitteilmumine oli Mareki protest eelmisel aastal toimunu pärast ja kus ta vöis kindel olla, et temaga sellel aastal midagi samasugust ette ei vöeta.Kes viitsib natuke ajalooga tutvust teha see leiab kas vöi siit AMAZONIST-ki piisavalt infot selle kohta mis eelmine aasta juhtus, vöi ka seesama ARTER . ka seal on enam-vähem köik olemas mis peaks andma teie k^^usimustele vastused. Veel pool aastat tagasi väitsid nii Kiivikas kui Tokko, et Tartus toimunud dopongukontroll oli reeglitepärane. Aga ARTERIS on mölemad juba nöus sellega, et reegleid siiski rikuti. LÖBUS EKS? Ma tean, et Marekil nii löbus ei ole. Ja kellel olekski kui temaga samuti käitutaks. Vöimalik, et te Marekit Eestis absoluudis enam vöistlemas ei näegi------aga kes teab kuidas elu tegelikult läheb??? Igatahes kui oleks ammumöödunud ajad, siis raiuks päid nii,et k^^ull saaks. Aga OK. TEGELIKULT KEHTIVAD ALATI KA HOOPIS MÖJUVAMAD REEGLID-SEADUSED, peab ainult natuke ootama.
  14. "Arteris" artikkel Marek Kalmusest...

    Sina Sten väike suslik ära topi oma nina suurte onude asjadesse. OK? Ma tean väga hästi kes sa oled, vöi mis sa arvad kes on sulle viimased kuud nöuandeid treeninguteks jaganud!?
  15. "Arteris" artikkel Marek Kalmusest...

    Räägi Arnold, mis kuradi ussiraisk sind närib, et sa ei vöi ka löpuks maha rahuneda?!!
×