Jump to content

neiu112

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

neiu112

  • Tase
    Algaja
  1. Toitumine

    poes müüja
  2. Toitumine

    Äkki oskate mulle mingi näidismenüü koostada. Asi selles et tööl olen kümnest üheksani ja tõesti pole aega 6 korda süüa. mingi õuna jõuab vaevu vahepalaks nahka pista.
  3. vesispinning

    Kus Tallinnas müüakse vesispinnigu kummist jalanõusid ja palju maksavad ? olen otsinud, aga kuskil ei paista olevat.
  4. Toitumine

    katabolism? krempel? Mis need on ?
  5. toitumine

    Tänan mõistmise eest:) Püüan pingutada ja endast parima anda.
  6. Toitumine

    ok ok värske salat õhtul, sobib ?
  7. toitumine

    Ahjaa muna söön ma ikka mitu korda nädalas Asi selles et ma alles harjutan end lõunat sööma, mis on mulle väga suur edusamm kuna aasta aega ei söönud ma sooja toitu ( olin anorektik ). Nüüd võitlen buliimiaga.
  8. toitumine

    No inimesed on erinevad. Ma ei ole ja mingi algaja. Mulle sobib see menüü ja toitusin sellise järgi pea aasta aega. Ja võtsin 15 kilo alla. Siis aga tuli kõik tagasi kuna lasin end lõdvaks ja hakkasin magusat ja rasvasemaid asju sööma. Seekord ma seda viga ei tee, et keelan teatud toitained ära. Vaid tarbin kõike mõõdukalt. Olen püüdnud 4-6 väikest toidukorda päevas teha, aga sellest ei tulnud midagi välja. Ma ei saa sellega hakkama et söön tihti aga vähe, ma võin tihti süüa, aga siis ei suuda leppida vähesega ja söön liialt. Ma saan toiduga piiri pidada vaid siis kui kõht on tühi, aga see läheb mul tühjaks vaid kaks korda päevas ( no õhtul ka aga siis kannatan hommikuni )
  9. Toitumine

    No tervis oli korras, tegin 2 korda nädalas spinningut ka. Mulle on ka öelnud üks treener, et kui õhtul peale trenni sööd siis tulevad lihased, aga kui eesmärk on kaalu langetada, on targem mitte süüa või siis ainult midagi värsket. Ja see tihti söömine ka ei pea paika minu puhul. Mina söön harva, aga mul ei lähegi kõht tühjaks ja alla võtan kui söön tühja kõhu peale.
  10. Toitumine

    no mina sõin ainult 2 korda päevas ( hommikul ja päeval ), õhtul ei söönud midagi või siis värsket salatit 6 tundi enne magama minekut. Üldeiselt peale 16.00 ei söönud midagi. Lõpuks kaalusin 43 kg ( nüüd olen 54 kg kuna hakkasin magusat sööma ja palju ). Aga minu jutu point on selles, et kui õhtul ei söö, siis võtab küll alla ja kõvasti.
  11. toitumine

    08.00 neljaviljapuder ja õun / tatrapuder ja 2 täisteraleiba kalkunisingiga 15.00 mingi supp ja värskesalat / juurviljahautis ja värske salat vahepalaks puuvilja ja jogurtit. Vabadel päevadel püüan rohkem ja mitmekesisemalt süüa. Tean et peaksin tihedamini sööma aga töötan ja kiire on.Püüdsin tihedamini aga vähem süüa kuid sellest ei tulnud midagi välja kuna kukkusin õgima. Mul nimelt söömishäire. Kui harva söön ja tühja kõhuga siis oskan piiri pidada. Õhtul ei söö kuna soovin kaalu langetada. Trenni teen 2-3 korda nädalas ( shapingut ja spinningut ) Mis te arvate sellest ?
×