Jump to content

timster

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

timster

  • Tase
    Algaja
  1. massi juurde

    kõigepealt jah, vaata üle oma toitumine. ise lähen suht lihtsalt rasva, seega püüan jälgida põhimõtet "mida õhtu poole, seda vähem süsivesikuid ja rohkem valku". kui tead millilstes toiduainetes on süsikaid, milles valku ja milles kiudaineid ja mida millal süüa, saad suht lihtsalt oma kehakaaluga ja vormiga mängida. ainult toitumisest aga jah, ei piisa alati. olen aastaid vahetult pärast trenni joonud valgusheiki veega ja vahel enne magamaminemist piimaga. kunagi algustasin tai kane protein nr1 tootega, mida enam vist ei müüdagi eestis. siis mõne aasta jõin fasti odavamat kraami ja nüüd võtsin prooviks eiselti isolate FX. arvasin alati, et tootjatel ja toodetel erilist vahet ei ole, aga peegel arvab teisiti - sellele kraamile üleminekul oleks lihast justnagu juurde tulnud:) nii et kokkuvõtteks - toitumine paika ja kvaliteetne valkujook pärast treeningut. paari kuu pärast võid ka kreatiinikuuri otsa teha. edit - avastasin eilselti kodukalt, et seal praegu ka soodushinnad. saad soodsa hinnaga proovi ära teha:)
  2. Snäkid Eesti vs Inglismaa mängu ajal?

    juku juustu, värsket kurki.
  3. Põlveprobleemid

    palu perearstil anda saatekiri reumatoloogi juurde. käisin põlvedega mitmeid kordi ja erinevate spordiarstide juures, aga lõpuks sain abi reumatoloogilt. Soovitan näiteks Magdaleena haiglas Dr. Kati Otsa juurde minna.
  4. Küsida ei tahagi midagi. Lihtsalt on hea vaadata ja lugeda, et ma treenin ja söön 80% samamoodi nagu üks kõva mees:)
  5. Aeroobne treening

    võta näiteks polari pulsikell - neil on väga erinevas hinnaskaalas kellasid. hind oleneb siis sellest kui palju vilesid ja tulesid kellale peale pandud on. 2000 krooniga peaksid päris okei kella saama, endal on polar F11. jõutreeningul peaks olema selline reegel minu teada, et mida suuremat lihasgruppi treenid, seda kõrgemaks harjutuse kestel pulss läheb. kui jõutreeningu kestel on sul keskmine pulss küll sinna 70% kanti, siis see ei ole ikka päris sama mis 70% pulsivahemikuga näiteks joosta või ratast sõita vms - jõutreeningu kestel ei ole pulss pidevalt selles tsoonis vaid kõigub üles-alla.
  6. Massilisajad

    igasugu pulbrid lahustuvad paremini soojas vees. proovi teha nii, et paned alguses veidi tulist vett ja lahustad pulbri seal sees ära. pärast vala külm vesi otsa ja sega jälle ära. nii peaks töötama ilusti:)
  7. klubivahetus

    mulle ikka meeldib ütlus: loll pole see kes küsib, loll on see kes maksab:) sellises klubis nagu coral oleks totrus väiksemat kuutasu küsida. ise käin, maksan ja olen rahul. pidage mind siis lolliks:)
  8. mulle kirjutas ka arst põlvede kõhre kulumise raviks artryli ja ütles, et vähemalt aasta aega vaja võtta. olengi nüüdseks aasta võtnud ja põlved tõesti peaaegu korras - vahel harva valutavad, kui kõvasti koormust saavad või kui ilm muutub. käisin uuesti arsti juures, pean veidi pausi ja kevadel teen ühe kolmekuulise kuuri veel. p.s. eelnevalt võtsin ka artrostop plusi, futura glükosamiini, ultragel-i ja miskit vist veel. aga tahtsin tulemusi vist liiga kiirelt näha ja tulemusi polnud. tahan öelda, et mida rohkem kulunud kõhred on, seda kauem peaks glükosamiini võtma - kuuajalise kuuriga pole mõtet mingit tulemust oodata.
  9. 2 K duell - kes keda ?

    Ott Kiivikas
  10. Tatoveering

    mul on nii seljal, jala peal kui käsivartel - arengut on olnud kõvasti, pildid pole koledaks läinud.
  11. Käed

    aga mul on vasak käsi väiksem kuid tugevam:)
  12. mul on jällegi seeline teema, et ei saa jalgu väga treenida kuna põlved on täitsa läbi. võtan mitmendat aastat glükosamiini, veidi on paremaks läinud, aga täiskoormusega jalgu treenida veel ei julge. teen küll vahel väikeste raskustega jalgade ettetõsteid ja pöiasirutusi, aga ülakeha treenin siiski täie intensiivusega. jalad ei ole küll nuudlid ega ülakehaga võrreldes propoprtsioonist väljas - suvine suht tihe rattasõit ja talvine ujumine ikka mingit koormust neile annavad. loodan, et ma ei ole tulevikus päris "maja kanajalgadel"
  13. paluks kriitikat oma toitumisele

    tuunikala äkki?
  14. paluks kriitikat oma toitumisele

    soovitus ei ole küll toitumisega seotud, aga kui sa pole pikka aega trenni teinud, siis hakka kohe laksust 5 korda nädalas trennima. alusta näiteks 2 korraga nädalas ja suurenda intensiivsust järk-järgult.
  15. Kunagi tegin jõusaalis harjutusi ühe kava järgi 1-2 kuud ja seejärel muutsin kava nii, et iga lihasgrupi harjutused olid erinevad eelmise kava omast. Nüüd olen paar kuud treeninud nii, et mingit kava ei koostagi, lihtsalt teen igal treeningpäeval erinevaid harjutusi. Vaatan, et ühele lihasgrupile ei teeks kahte trenni järjest ühte sama harjutust ja valin võimalikult erinevaid harjutusi igasse trenni. Silmaga nähes pole varasema ja praeguse arengu kiiruses vahet märgata. Küll aga on tänu harjutuste erinevusele lihased peaaegu peale igat trenni veidi valusad. Siin oli ka millalgi artikkel adaptsiooni teemal, aga sealt ei saanud siiski täit selgust oma küsimusele - kas parem on teha iga trenn erinevaid harjutusi või teha ühte kindlat kava kuu aega ja seejärel võtta uus kava?
×