Jump to content

Danni

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Danni

  • Tase
    Algaja
  1. ilma lihata

    On ka muid võimalusi, näiteks Arla kadett on alla 10%, täpselt praegu peast ei mäleta.
  2. ilma lihata

    Minu arust see Juku juust küll kuskile ei kõlba, kummikäkk ja maitsetu peale kauba.
  3. ilma lihata

    Creme bonjour on toorjuust
  4. Trennid naistele

    No kui aeroobika ei sobi ja jõusaal ei sobi, siis võiks soovitada näiteks bodypump'i, mis toob jõusaali aeroobikasaali. Seda saab päris paljudes kohtades ja erinevatel aegadel harrastada, näiteks zelluloos, arctic, fittest.
  5. puuvili

    Millal süüa puuvilja ja marju, kas hommikupoole või õhtupoole?
  6. toitumisest

    Hakkasin nüüd ise ka vaatama, et kuidagi vähevõitu on seda sööki. Kui mu baasainevahetus on midagi 1500 kcal juures siis tõepoolest võib mu kere arvata, et nüüd on nälg käes ja vaja kust vähegi saab veel varusid koguda
  7. toitumisest

    Aitäh aktivist, võibolla peaks tõesti õhtuti ikka midagi sööma ka. Arvutasin oma kõige tüüpilisema päeva kalorid, valgud, süsivesikud ja rasvad kokku. Sain sellise tulemuse: kaloreid 1000, valke 95g, süsivesikuid 100g ja rasva 7g. Ma paraku ei oska seda tulemust analüüsida, tundub, et midagi on korralikult paigast ära, aga mis? Ehk keegi aitab?
  8. toitumisest

    See jäi märkimata, et joon vett 1,5 l kindlasti päevas, vahest rohkem, vahest vähem. Mõõdud on 167 cm pikk ja 73 kilo raske.
  9. toitumisest

    Kas keegi oskab aidata, mis ma valesti teen, et kaalust alla ei võta? Olen naisterahvas ja tahaks kuskil 10-13 kilo alla võtta. Nii kaua olen juba üritanud aga ikka ei mingit tulemust. Trennis käin peaaegu ülepäeva (aeroobika ja jõusaal, vahest võimlen kodus), vahest jääb paar päeva vahet. Söön niimoodi: hommikul kell 7 kohvi ja proteiinijook, kell 10 puder, kell 13 lõuna - kas supp ja toorsalat või grillitud kala/kana ja salat (vahest lisaks ka kartulit, riisi), kell 15 paar puuvilja (enamjaolt kas õunad või apelsinid) ja kell 6, 7 või 8 proteiinijook (oleneb trennist). Õhtul kui magama lähen on kõht nii tühi aga kaal ei liigu. Mis nõuks? Nii palju veel, et asi ei ole minu puhul kindlasti selles, et lihas kaalub rohkem kui rasv, sest rasvaprotsent on midagi 32 ja väljanägemine on pigem lodev kui prink.
  10. Kaalust alla

    Mulle küll armumine nii ei ole mõjunud, kuigi seda kiidetakse jah... Kroomitabletid ei mõju mitte kuidagi, ise olen kogu aeg magusaisuga (ja üldse suure isuga) kimpus ja ei aidanud need tuhkagi. Mina soovitaks kah tahtejõudu proovida Mind on viimasel ajal aidanud see, kui söön vähe korraga aga tihti, nii 3 tunni tagant. Ja muidugi peaaegu igapäevase (no nii 5-6 korda nädalas)trenni olen teinud endale südameasjaks, peale seda ei ole enam õnneks isu.
  11. eri paksusega jalad

    mul hoopis selline probleem, et üks kannikas ja reis ka on hoopis kehvemas konditsioonis kui teine, ehk siis vähem trimmis ja rohkem lontis. mis nõuks?
×