Jump to content

ML

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ML

  • Tase
    Vaatleja
  1. Lihaseid väiksemaks?

    Et siis pikamaajooksu? Samas, kas see mitte ka sääremarjadele ei mõju... Või siis mõjub tõesti kuidagi teisiti? Jalgratas ei tule muidu kõne alla?
  2. Lihaseid väiksemaks?

    Ääää... ok, väike täpsustus - ehk on meestel ja naistel selles teemas väike arvamuste erinevus ;o)
  3. Totter küsimus lihasearendajate foorumisse, aga teie kui spetsialistid ehk oskate ka sellisel puhul nõu anda. Nimelt sai kaugemas lapsepõlves vahelduva eduga suht agaralt erinevat sporti tehtud ja sellest ajast on säilinud üsna võimad sääre- ja reielihased. Nüüd tahaks neid aga tagasihoidlikumaks muuta. Tean, et lihased taandarenevad spordiga mitte tegeledes, aga päris sellist lahendust ma ei soovi. Tahaksin ikka harrastajana spordi tegemist jätkata, aga mida peaksin muutma - oskate nõu anda?
  4. tsellofaan ja toidupakkimis kile

    Oot, aga kus siin siis loogika on? Kilega higistad vaid vee kehast välja, aga mis mõjuv effekt on siis paksudel dressipükstel? Ma olen näinud nn kõhnumisvöösid, mis on seestpoolt kummiga kaetud. Effekt ju sama - veekaotus. Kas aga võib tegelikult see vee (higi)kaotust suurendav protsess mõjutada kuidagi ka rasvu? Oskab keegi kommenteerida?
  5. Kaalust alla

    Arnold, mis Sa arvad, kas kaalulangetamisel võiks omamoodi abimeheks olla ka minu paar teemat tagasi kirjeldatud higistamine?!
  6. Higistamisest

    Palju on juttu olnud näiteks saunade (eriti infrapunasauna) kasulikkusest rasvade ja tselluliidi vähendamisel. Samas, kas me sel viisil ei kaota lihtsalt eelkõige keha vedelikusisaldust?! Niisama hästi võiks ju kogu keha kilesse mässida ja jooksma minnes meeletu koguse välja higistada... Asjatundjad, palun kommenteerige, kas tugev higistamine tõesti aitab niisama lihtsalt rasvu vähendada?
  7. Kogenenumatele

    Milliseid pükse Sa mõtled, variante pakutakse ju seinast seinani?
×