Jump to content

CCB

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

CCB

  • Tase
    Algaja
  1. Öine toitumine

    Nojah. Rasvast ma õnneks enne magaminekut ei tarbi. Kohupiima söön rasvavaba ja puuviljad ei tohiks ka niipalju rasvu sisaldada et antud probleemi tekitada.
  2. Öine toitumine

    No eesmärk on kaalu kasvatada. Päeval eelnevatest einetest niipalju et söön 5x päevas u. 3 tunniste vahedega. Igas eines on visuaalselt mõõdetuna enam-vähem samapalju süsivesikutekeskseid toite (riis, makaronid, puuviljad, helbed jne) ja valkutekeskseid (kanafilee, lõhe, tuunikala, soja, munavalged, kohupiim jne) + juurviljad (umbes sama kogus), süsivesikukeskseid natukene rohkem kui valkudekeskseid. Päeva viimane eine on tavaliselt kella 21:30 ja 22:00 vahel. Magama lähen 23:00. Enne magamaminekut söön tavaliselt puuvilju ja kohupiima, nii et tunnen et kõht on kergelt täis, kuid ikkagi on öid kus ärkan üles ja mitte sügava une faasi keskelt vaid nii, et kui ärkan siis pole mingit und, on nälg, eriti süsivesikute järele. Minu küsimus ongi, et kui ma tahan massi kasvatada, aga samas säilitada mõistliku rasvaprotsendi siis kuidas peaksin selle näljaga tegelema? Kas sööma siis öösel, või järsku suurendama süsivesikute tarbimist enne magamaminekut või siis üldse ignoreerima nälga. Ma olen natukene segaduses selle koha pealt, sest mis puutub enne magaminekut söömisesse ja öösel söömisesse siis erinevate inimeste vaatenurgad võivad üsna erinevad olla.
  3. Öine toitumine

    Ei. Koolis tõesti ei õpetata tänapäeval midagi. Tervisliku toitumist ammugi mitte, ilmselt haridusministeerium ei pea seda väga oluliseks. Palju olulisem on õpetada inimesele muusika ajalugu ja matemaatikat (mingil täiesti ebapraktilisel ja ebainimlikul tasemel). Niipalju kui kehalist kasvatust on piirdub see võrkpalli ja korvpalliga, selle asemel et õpetada inimestele kuidas elukestvalt oma tervise eest hoolistseda.
  4. Kas on väga tervistkahjustav menüü?

    Kätekõverdused võimlemine? Huvitav, sest ma olen aasta ainult kätekõverdustega rinda treeninud ja ei saa öelda küll et ei toimiks. Ja mis sobiks kõhu treenimiseks paremini kui kõhulihased?? Tahaks näha treenijat kes teeb 3-4x 50-70 kätekõverdust ja ütleb et see ei mõju rinnale.
  5. Öine toitumine

    Tere. Tahaks saada perspektiive öise toitumise kohta. Nimelt kui eesmärk on kasvatada massi, kuid tasakaalukalt (ilma liigset rasva juurde võtmata) kas siis on öisel toitumisel sisu (eriti kui öösel läheb kõht nii tühjaks, et äratab üles)? Ja kui on siis mida süüa öösel? Kuskilt kuulsin, et kaseiini valk pidi hea olema, kuna imendub aeglaselt.
  6. mollid veriseks

    Mõndadel on vaja lihtsalt ennast kuskil välja elada, aga see kyll päris õige koht pole.
  7. Powerball.. mida arvate?

    väga jama!
  8. süda

    minu teada protein ja kreatiin kyll tervist ei kahjusta ja isegi kui kahjustab, selle peale mõtlen ma vanaduses
  9. millele tuleks öelda EI!

    Kohvi ei ole kahjulik, kui teda mõistlikult juua nii 2-3 tassi päevas. 1-1,5 tundi enne trenni pidi tass kohvi isegi head tegema... ise joon alati.
  10. Kiirem taastumine+++

    Mul oli täpselt sama teema aga võtsin trennipäevi vähemaks ja nüüd jaksan rohkem
×