Jump to content

shrop

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

shrop

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.01.1988
  1. seljatõmme

    Ma millegipärast pakun, et see on pigem horisontaalsel pingil lamades(nägu vastu pinki) kangi tõmbamine alt vastu lauda.
  2. Unetus peale pikka treeningut. Ülepingutus?

    Mul on aga just selline mure, et kui ma teen normaalselt trenni siis mul tuleb uni väga hästi, aga puhkepäeval ei suuda kuidagi magama jääda. Võin magama minna ükõik millisel kellaajal aga magama jään alati umbes 2 või 3 paiku. Varam saan magama alles siis olen manustanud paar õlut.
  3. Õige hingamine

    Aga kas näiteks surumisel alla laskmisel hingad sisse ja siis surumise lõpus hingad välja alles on väga vale?
  4. Aga samas on ka ju selliseid spordialasi kus jalgu pole üldse eriti vaja, ainult ettevalmistusperioodil põhja ladumiseks ja kui jalgu vaja ei ole, siis on nad ju ilmselgelt liigne lisamass. Jutt käib näiteks aerutamisest. Ärge näkku lööge palun
  5. Massikogumise kava

    Vaatasin siit lehelt tööriistade alt tsüklitreening- massitreening. Tekkis siis selline küsimus, et kuidas välja vahetada jalgade päev ülakeha päevaks. Jalgu pole lihtsalt minu spordialal vaja ja koormust saavad nad talv läbi suusatades niikuinii.
  6. metallica

    Ei no laulud on ikka super , loodame, et Eestisse samasugused tulevad.
  7. ma võin küll eksida aga kui sa peale jõusaali raskeid kange veel aeroobset teed siis ole ju rasketel kangidel eriti mõtet.
  8. Rasked kangid peale aeroobset

    Jõu juurde saamine ikka.
  9. Kas on siis mingit kasu tehes peale pikka aeroobset trenni(suusk ja jooks) ka veel maks kange?
  10. Kilo valku

    aa, ok, ma mõtlesin et puhtalt pulbrit on vaja 1-2g, aga kui koos toidu siis jah niiväga kalliks ei lähe. Aitähh.
  11. Kilo valku

    Kui kaua kestab teil kilo valku. Ise jutkui vaatasin et kui 1-2g kg kohta siis saaks kilone pakk ju enamvähem 10 päevaga läbi. Selliste kogustega läheb ju metsik summa valgu peale ikka.
  12. Proteiinid algajatele

    Tekkis ka selline küsimus, et kirjutatakse ju et 1g 1 kg kohta päevas, ja kui ma ostan kilose paki ja kaalun näiteks 100kg kas siis jätkub pakist ainult 10 päevaks?, või arvestatakse seda kuidagi muudmoodi?
  13. Sport protein

    A tahaks teada just selle toimimist. Kuskilt kuulsin et sojavalk ei pidanud just kõige parem olema jne.
  14. Sport protein

    Ma ei tea kas see on mingi uus trend aga minu silmis olete te küll ikka parajalt lollakad olevused. Kui midagi tarka öelda pole siis pole vaja öelda.
  15. Sport protein

    Mida arvate apteekides müüdavast tootest Sport protein. Maksab ta kuskil 90 krooni ringis ning on tablettide kujul. Tarvitada tuleb neid aga palju 7-10 tablett iga söögikorra kohta. On keegi neid kasutand?
×