Jump to content

j-r

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

j-r viimane päevavõit oli December 6 2011

j-r's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

j-r

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.10.1989

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Esmaspäeva hommik: Õlad ja biitsepts Kangi surumine istudes rinnalt 4 x 6-12 Ettekaldes küljele lendamine hantlitega 4 x 6-12 Seistes ette lendamine 4 x 6-12 Küünarvarte kõverdamine seistes plokksüsteemil 4 x 6-12 Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 4 x 6-12 Esmaspäeva õhtu: Jalad (ei hakka välja kirjutama, sest otseselt ei mõjuta) Teisipäev: aeroobne (suusatamine) Kolmapäeva hommik: aeroobne Kolmapäeva õhtu: selg Tõmme plokil ülalt kitsa haardega 4 x 6-12 Tõmme rinnatoega trenazööril istudes laia haardega 4 x 6-12 Alatõmme trenazööril, kitsas haare 4 x 6-12 Tõmme plokil ülalt kukla taha 4 x 6-12 Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 4 x 6-12 Jõutõmme kangiga sirgete jalgadega 3 x 6-12 Keretõste alaseljapingil 4 x 12-15 Jalgade tõste trenazööril 4 x 8-12 Neljapäeval: triitseps ja kõht Kerekallutus hantliga seistes küljele 4 x 10-15 Jalgade tõstmine rippkangil 4 x 10-15 Jalgade tõsted toengus 4 x 12-20 Keretõste kõhupingil 4 x 8-12 Kerepöörded istudes ketas käes 4 x 10-15 Küünarvarte sirutamine kettaga kukla tagant 4 x 6-12 Surumine rööbaspuudel lisaraskusega 4 x 8-15 Küünarvarte sirutamine plokksüsteemi 4 x 6-12 Reedel hommik: Rind Käte kokku viimine trenazööril istudes 4 x 6-12 Surumine kangiga lamades kaldpingil 4 x 6-12 Trosside ristamine plokksüsteemil 4 x 6-12 Ületõmme hantliga (pullover) 4 x 6-12 Surumine kangiga lamades 4 x 6-12 Reede õhtu: aeroobne Laupäeval: aeroobne
  2. Tervist, Ei osanud seda postitust kuhugi mujale panna, seega loodan, et parim koht just siin. Nimelt probleem seisneb siis selles, et üritades saavutada parimat tasakaalu lihaste treenimisel ning väljanägemisel, olen jõudnud olukorda, kus väliselt vähemalt tundub, et deltalihaste (õlad) ja trapetslihase tasakaal ei rahulda. Trapetslihas tundub proportsionaaselt liiga esile tulnud olevat ning õlad ei taha kuidagi järgi tulla (eelkõige pean silmas deltalihaste ülemist osa (mitte eesmist ega külgmist). Niisiis üritades lihased tasakaalu viia, olen suurendanud deltalihastele mõjuvate harjutuste arvu ning viinud eraldi trapestit treenivad harjutused miinimumini, kuid see ei paista tulu toovat. Loomulikult ei saa inimesena muuta meie anatoomilis-füsiloogilisi eelduseid (mis endal pole just kulturismi osas kiita - laiad puusad, kitsad õlad), kuid usun, et midagi annab siiski ära teha. Seega ootan professionaalseid nõuandeid (eeldades, et senine harjutuste sooritamine on tehniliselt enam-vähem veatu), võib-olla mõnda head harjutust mida teha või tegemata jätta ja ehk saab keegi teinegi, keda see probleem kimbutanud sellele küsimusele vastuse. Parimaga, J.
  3. Pro Series tooted

    Isegi otsustasin neid Fast Pro tooteid proovida. Siin minu personaalne ja amatöörlik arvamus nende kohta: 1) Protein Block - maitse väga hea koos rasvavaba piimaga, lisavalgu saamiseks väga hea ja õhtul teleka ees joomiseks on täitsa kõlbab, kuid kas midagi erilist võrreldes teiste toodetega ei oska kommenteerida. 2) Workout Shock - igas mõttes üllatas, esmalt maitse oli/on ikka üsna talumatu. Esimene kord mõtlesin, et ei tea kas suudan selle terve purgi üldse ära tarbida. Aga samas kui trenni jõudsin ja korralikult rassima hakkasin, siis tundus toode mõjuvat üllatavalt hästi. Isiklikult tundsin just, et jõudu jätkus kenasti trenni lõpuks, alguses võib-olla imelist effekti ei näinud (sellest lähtuvalt soovitaksin tarbida vähemalt 45 minutit ennem. Igatahes positiivne. 3) Amino Rush - ega seegi toode just viie tärni maitsega ole, ometi tundus selle omastamine kõvasti lihtsam, kui Shocki oma (ilmselt sellepärast, et pärast trenni väsinud ja energia kadu suurem). Taastumise osas julgeks küll öelda (seda loomulikult täiesti isikliku kogemuse põhjal) aga toimis paremini kui BCAA, hävitas trennis tulnud väsimus päris kiiresti, seega ütleks ka, et positiivne. 4) Recovery Feed - maitse poolest ikka väga õnnestunud partii, kuigi soovitus tarbida veega, siis ise eelistan rasvavaba piimaga. Võrreldav Reco2ga, kuid magneesium ja kaalium juures, seega mingeid lisatablette enam selles vallas juurde ei võta. Ütleme, et ehk väikse eelisena olen tähendanud just järgmisel päeval lihaste taastumise osas, natukene rohkem puhanud kui varem ja enesetunne tõesti hea. Seega isiklikult julgen täitsa soovitada ja kui rahakott lubab siis miks ka mitte. Parimaga, J.
×