Jump to content

maarja74

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

maarja74

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.10.1991
  1. Palun samuti abi bakalaureuse töö uuringuga

    Aitäh tagasiside eest! Vaatan kriitilisema pilguga üle. Eesmärk on siiski teada saada virtuaaltreeningu kasutamise populaarsusest treenijate seas. Ja Teie isiklik pakkumine on väga kauge kaarega mööda pandud, aga kuna erialase lõputööna ei saa minna süvitsi ainult treeningutesse vaid peab pigem jääma virtuaaltreeningu poolele, siis sellest ka küsimuste kulg. Igatahes vaatan asja üle, aitäh!
  2. Tere, minu nimi on Maarja Õkva, ma olen informaatika eriala tudeng ning viin oma bakalaureuse töö raames läbi uuringu treeninguga, täpsemalt virtuaaltreeninguga tegelemisest. Virtuaaltreeningu all pean, antud töös, silmas internetis olevate treeningvideote kasutamist, interneti vahendusel treeningkavade soetamist ning spordikeskustes pakutavaid virtuaaltreeninguid. Küsimustik on anonüümne ning selle täitmiseks kulub maksimaalselt 5 minutit. Olen väga tänulik Teie panuse eest! Küsitlus asub aadressil: http://goo.gl/forms/gr334sPKL5
  3. Tagasi uudise juurde Järgmised Euroopa meistrivõistlused Santa Susannas toimuvad 3.-7. mail 2012. IFBB alustab alates nendest meistrivõistlustest uue kategooria käimalükkamisega.[h3]Bodyfitness, üle vanuse 45[/h3]Kategooria loodi, kuna antud vanusegrupis võistlevaid bodyfitnessiste on eelnevatel võistlustel esinenud piisavalt suur hulk, et anda põhjust uue kategooria loomisele. Näiteks möödunud Maailmameistrivõistlustel Santa Susannas, 2011, võttis vetenaride bodyfitness võistlusest osa 23 naissportlast. Uue kategooria loomisele andis põhjust ka suurema enamuse suurest hulgast võistlevate?
×