Jump to content

kilokalor

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kilokalor

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kas seda toitu on ikka vähe?

    Okei Aitähh kõigile Aga üks küsimus siiski veel kiudainete kohta. Et palju seda on umbes päevas vaja ning kas keegi ka teab mis on selle täpne point organismis?
  2. Kas seda toitu on ikka vähe?

    Aga kuidas kõik see alkohol ja koffeiin muudavad kogu seda süsteem?? Kuidas muutuvad ainete omastamised ja kaal...?
  3. Kas seda toitu on ikka vähe?

    Kunagi ammu Proovisin natukene Mass2. See tundus rohkem selline nalja värk:) Ei aidanud midagi. Alles hiljuti tellisin tuttava kaudu GNLD looduslikku proteiini jooki. Mõte oli selles, et kui ei omasta nii hästi neid odavaid sünteetilisi jamasid, siis äkki aitab natukene see. Muidu oli see mõeldud kaalulangetajatele toidukorra AsendajanA, ilma igasuguste rasvapõletus aineteta. Mina kasutasin seda aga toidukorra lisajana. Kuulsin ka sellekohta jutte, et minu sugune vend olla seda joonud natukene aega ning siis saanud 4-5 kilo kahe nädalaga. Mina võtsin seda siis igapäev 2 nädala jooksul (siis sai otsa ). Kui oli trenn siis peale seda. Korraks tõi 2 kilo juurde, kuid üleüldiselt u kilo.
  4. Kas seda toitu on ikka vähe?

    No okei. Kui sa nii arvad, ma usun ikkagi et see on 2000kcal ära. Aga palun hinda siis Tänast söödud kooli lõunat pildilt... Täna võtsin 2 piima asemel oopis sooja jooki. http://img217.imageshack.us/i/spa0420.jpg/ Ja vastus siis Archangel ile. Idee järgi käin paar korda nädalas jõusaalis kui aega on. Mõnikord jääb vahele kah, kui on koolis liigapalju tegemist. Mõnikord käin suusatamas, suviti olen aga küll enamusajast rulluiskudel. Kuid talv peaks olema ju kosumise aeg , hetkel niimoodi ei tundu Ma ei suitseta kuid teen vähesel määral huuletubakat. Alkoholi u 2 korda kuus. Kohvi iga hommik. Haigustega on mul kaa selline lugu, et ma MAX 1 korda terve aasta peale haige. Magamisega on nii, et nädalavahetustel puhkan ikka nii välja kui võimalik, kooli päevadel lähen tavaliselt suht hilja magama (kell 00.00-03.00). Aga kui ma olen hilja magama läinud siis päeval kindlasti magan umbes 4 tunnise lõunaauinaku. Ma mõtsin ka paelussi peale, kuid siis mul peaks olema ka igasuguste ainete puudusi. Käisin arsti juures ja tahtsin anda veeni verd kontrolliks, et kas kõik on ikka normis. Arvasin, et järsku on mul mingi teatud aine puudus ja siis ei omasta hästi energiat, ning tahtsin teada, kas mu Raua tase on ka normi saanud. Arst ütles, et kõik on hea kui mitte isegi perfektne, kuid raua tase oli Tsipa väiksem kui normis. Selle vastu oleks hea enne trenni võtta Hematogen, see mulle maitseb. Tegin ka paar kuud tagasi raua kuuri, kuid võtsin selle sisse hommikul ning kohviga organism omastab seda suht vähe, et eriti vist kasu ei olnud.
  5. Olen siis 187cm pikk 67 kg ectomorph. Tahan kaalu tõsta. Mul on 3-4 toidukorda päevas. Esimene enne kooli 4 võileiba + kohvi või 2 võileiba ja 400g jogurt ja kohvi. Teine kord on koolilõuna. http://img522.imageshack.us/i/spa0398.jpg/ http://img259.imageshack.us/i/spa0400.jpg/ Me sööme klassivennaga suht ühtemoodi, tundub et 3 inimese eest? Oleme ka ühesuguse kehaehitusega. Lõuna siis koosneb tavaliselt 3-5 klaasist piimast/jogurtist/keefirist (0,6L-1L) Ehk siis keskmiselt 400kcal saab paljalt piimast. Kunagi ei võta kartulit, ega kartuliputru, sest see annab mõttetult vähe kaloreid. Alati kas riis, tatar või makaronid ehk siis ligi 350kcal/100g. Nüüd tahaksin teada, mitu grammi umbes on riisi näidatud piltidel? Selle kõrvale võtan alati, mis võtta annab, kas siis kastet, pihve, viinereid või midagi muud. Muidu on koolis lubatud enamvähem võtta näiteks 1,5-2 pihvi aga me võtame alati 2x-3x rohkem. Oleneb kuidas söökla mutid lubavad Meil võtta . Ning alati hulgaliselt salatit, sest see on väga mahlane ja mõnus. Ise hindan oma oma lõunat umbes 2000kcal vääriliseks. On see reaalne? Koju jõudes mõnikord söön, mõnikord ei söö kui midagi ahvatlevat pole. Kui söön siis kas u 5 võileiba või 400g jogurt või kodujuust. Õhtuti söön tavaliselt kartulit, sest ema teeb neid just kõige rohkem. Seda ka ikka kuhjaga, kuid kartul ei anna niipalju kaloreid, siis arvan et u 600-700kcal tuleb vist ära. Kokkuvõttes kaal ei tõuse ikkagi. Ning 100kg inimene ei koosne ju 50kg valkudest, vaid põhiliselt ikkagi veest. Valk on lihtsalt nagu üks kapsel, kuhu sisse mahutatakse vesi. Kui ma tahan kaalu tõsta, kas ma peaksin äkki tarbima ka hästi palju vett? Siia sai nüüd palju küsimusi, aga äkki oskate aidata
×