Jump to content

laane911

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

laane911

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 14.12.1988
  1. Minu toidukava

    Päris algajaks ennast ka hästi pidada ei taha, kuna ikka natukene käinud juba ja põhitõed selged. Ilmselt võtan siis siit foorumist mingi 2-3 jaotatud kava (nt http://www.fitness.ee/treeningkavad/20 või http://www.fitness.ee/treeningkavad/21 ?) Või kui on sooviks massi kasvatada, võib ka selle võtta? http://www.fitness.ee/treeningkavad/24 Viimasel läheks jaotus hoopis suuremaks ja vist liig mulle? Praeguse kavaga enamasti olen järgmiseks päevaks taastunud küll ja väga ei kurda, aga lihtsalt ei ole täheldanud, et raskused suuremaks väga läheks.
  2. Minu toidukava

    Viimase 4 kuuga olen juurde võtnud 1 kg, seega oodatud tulemust sellise toitumisega pole saavutanud. Viimase kuu olen vee asemel rohkem hakanud tarbima mahla ja morssi (kodused sõstra ja õuna). Mida peaksin veel toiduplaanis muutma? Kas oleks mõtet veel mingeid toidulisandeid (kreatiin või miski) tarvitama hakata, kuna lihtsalt lihttoiduga praegu eesmärgini ei jõua? Ise ei ole väga soovinud neid kasutama hakata, kuna mingi võistlussportlane ma ei ole ning olen kuulnud suhteliselt vastakaid arvamusi nende kohta ja olen üritanud ilma hakkama saada (olen tarvitanud ainult Lean gain ultralife´i). Päris pikalt (3 kuud ehk) olen ka kasutanud ühte kava http://www.fitness.ee/treeningkavad/17 Nii lihasmassi kui jõudu on sellega praegu minimaalselt juurde tulnud. Kas peaksin võtma uue kava? Äkki oskab keegi soovitada mingit kindlat kava? Tänud!
  3. Minu toidukava

    selline küsimus veel ka...millal oleks kõige õigem glutamiinijooki juua, kas enne või pärast trenni? ja kas selle tarvitamise ajal peaks alkoholist loobuma nagu kraetiini puhul?
  4. Minu toidukava

    aga kas ülejäänud osas on mingeid väga suuri möödapanekuid ei ole? olen ikka üritanud vaadata, et kõik vajalikud ainded kätte saaks. tore kui see õnnestunud on.
  5. Minu toidukava

    Tere, olen suhteliselt algaja jõusaalikülastaja(tegelenud 2 aastat, vahelduva eduga). Olen 22 aastane mees, 183 cm ning hetkel kaalun 76 kg. Jõusaali külastan u 3-4 korda nädalas, korra käin ka ujumas (2km). Eesmärgiks oleks natuke massi koguda ja lihast kasvatada. Viimasel ajal olen foorimist loetu põhjal üritanud toitumist jälgida, korrastada, aga erilist tulemust pole see andnud kuigi ei tunne küll, et väga rohkem jõuaks süüa. Alljärgnevalt toon välja oma päevase toitumise, millele ootaks siis kriitikat ja parandusi. Koguseid täpselt kaalunud ei ole, seega üsna umbes pandud. HOMMIKUSÖÖK 08.00-10.00 1. tass kohvi piima ja suhkruga 2. Kaerahelbepuder piima ja moosiga (1 keskimine kausitäis) 3.maapähkel 30 grammi 4. 3 viilu Jassiseemneleiba kanasingi, sulatatud juustu ja kurgiga. LÕUNASÖÖK 12.00-14.00 1.Tavaliselt söökla praad (sea- või kanaliha, keedukartul, porgandi-kapsa salat, üsna korralik ports). Liha on paraku tihti paneeritud ja rasvane, aga kahjuks ei tule teised variandid väga kõnealla. 2. Klaas vett VAHEPALA 16.00-18-00 1. 2 viilu Jassiseemneleiba (või vormisepikut) lahja sealiha- või kanasingiga 2. Kodujuust maitsestamata jogurtiga (1.5%, 2 supilusikat kuhjaga) 3. porgandi salat (3 supilusikat kuhjaga või enam) 4. 2 praetud muna 5. Klaas morssi, piima või vett. TRENN (umbes liiter vett) 20.00-21.30 VAHEPALA 21.45 1. Sheik (3 kulpi Ultralife Lean Gain´i ja 5 grammi Glutamine Xplode´i) 2. Pakk Tere vanillemaitselist lahjat kohupiima tilga jogurtiga (0.1 %) ÕHTUSÖÖK 22.30-23.00 1. Kana- või kalafilee (60-90 grammi) 2. Pruun riis või pasta (200-250 grammi) 3. Salat, kapsas-paprika-kurk (3 supilusikat kuhjaga) 4. Klaas vett või morssi See on siis mu kõige tavalisem päevamenüü. Puhkepäeval on trennijärgse vahepala asemel mõni muu pala.
×