Jump to content

madis9182

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

madis9182

  • Tase
    Vaatleja
  1. Jõusaalid

    Kus asuvad Tallinnas jõusaalid? Lasnamäe lähedal
  2. Valk?

    Piim,kanafilee,muna,3 minu lemmikut asja mida koguaeg süüa armastan,kui valguvajadus Muna natuke rasvane on,aga pohhui,rasva kh vaja kehale.
  3. Ülemineku koht.

    Mai saa aru sellest jaldage abil ülemise trapetsi pingi surumisest vms...
  4. Fatburn

    Lihasid natuke on,aga just pigem tahaks rasvast lahti saada,mis kõhupeal on. kaal mingi 80kg peale saada. Saab keegi soovitada,mida sööksin ntx,kui ärkan,käin koolis ära,siis sõidan 20-30km rattaga ja siis puhkan et nagu enamvähem toitumiskava saab keegi teha? Viitsib keegi koostada toitumiskava?
  5. Fatburn

    Et siis ma 15 aastane 192 umbes,kaalun 90 ligi. Kõhupeal ning rinnapeal on pekki,milelst tahaks lahti saada. Mõtlesin,et varsti lumised ilmad läinud ning mõtlesin,et hakkan rattaga jälle sõitmas käima,aga noh,niisama sõitmisest pole kasu,kui pole korralik toitumine. plaan oleks igapäev lasta 20+km natuke,aga kuidas peaks toituma,et oleks efektiivsem. Pole praegu raha ka,et telliad toitumiskava,aga tehke soovitusi,kellel on sarnase faasiga tegemist olnud.
  6. Ülemineku koht.

    Nii,räägike,kudias ülemineku kohta treenida hästi. Mõtlen surumises,alguses,kui surud,rinnavastust. Sealt läheb aegalselt,aga lõpp kiire.
  7. Alustaja - mitmed küsimused.

    Suhtumisepärast ära küll muretse nüüd.Keegi ei tule sulle ette heitma,et nõrk vms. Toitumiskava telli endale ning võta fitness.ee-st kava ka ning otsi sõber,kellega minna,kuna kahekesi on motivatsiooni rohkem.
×