Jump to content

skullcandy

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

skullcandy

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.09.1996
  1. Ülemised kõhulihased

    Tere! Olen siin uurinud foorumist jne. , kuid pole leidnud eriti vastust. Kuidas saada ülemisi kõhulihaseid rohkem välja paistma? Asi selles, et 4 alumist paistavad normaalselt välja, aga ülemisega on probleeme. Kunagi treenides oli küll vastupidi, arvan et asi on harjutustes.( Muutsin treeningkava). Olen sellega rahul(et 4 alumist paistavad normilt), kuid tahaksin teada harjutusi mis panevad ülemised kõhulihased rohkem välja paistma. ( Kui kuidagi punnitada siis on ikka näha, aga sooviksin rohkem ) Suur tänu kõikidele vastajatele.
  2. Lihast suuremaks

    Tervist! Tahaksin teada mida tuleb süüa, et hakata lihast suuremaks kasvatama. Olen kohe 15, kaalun 51kg, pikkus 170 cm, trenni teen hommikuti 3x50 kõhulihaseid erinevat moodi ning mõlema käega 50x küünarvarte kõverdamist 2kg hantlitega. Plaanis on minna ka jõusaali ning hakata tihedamini trenni tegema. Suur aitäh vastajatele.
  3. Toitumine

    Tere, mul oleks soov hakata käima jõusaalis kui kool algab. Tahaksin hakata rohkem täehelepanu pöörata kõhulihastele praegu on nad sellised http://www.billboardmama.com/images/32.jpg , kui punnitan(vms) siis ta on käega katsutav tugev ja näeb välja selline http://www.askfitnesscoach.com/wp-content/...7-main_Full.jpg Olen teinud youtubes 3minutes six pack abi ning olen ka teinud tavalisi , tean et toitumine peab olema korras aga.... Öelge mida ma pean sööma(mis aineid nt. valgud jne. ja et palju gramme Umbes) täpsemalt hommikul, lõunal ning õhtul et saada lihaseid suuremaks. (olen otsinud kll aga tahaksin just teada mis aineid) Ma olen 13 a ja kaalun 45,3 Olen jalgpallur ka Loodan et leian siit abi Aitäh !
×