Jump to content

AmAcC

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AmAcC

  • Tase
    Algaja
  1. küsimus selline: kuna arginiin on oluline lihaskasvule ja suurendab kasvuhormooni toodangut siis kas arginiin soodustab ka keha kasvamist pikkuses?
  2. treening dieedi perioodil

    aga umbes kui suur peaks dieedil olles see rasva päevane tarbimine protsentuaalselt olema?
  3. treening dieedi perioodil

    Suured tänud teile!
  4. treening dieedi perioodil

    nagu ma olen aru saanud on kasvab lihas kui tarbid piisavas koguses valke, sööd rohkem kui kulutad. kaalulangetamise perioodil pead tarbima vähem kaloried kui kulutad et progress toimuks. aga küsimus selle kohta oleks et kui ma treenin dieediperioodil siis kuidas tagada et lihasmassi oluliselt ei kaotaks, sest pean tarbima vähem kui kulutan?? olen kasvatanud mõningal määral lihasmassi ja muidugi on kogunenud talvega ka rasva. sellest on vaja suveks lahti saada aga kuidas edasi treenida ja toituda nii et lihasmassi kadu oleks minimaalne? kas dieediperioodil kui tarbid vähem kui kulutad ning samal ajal jõusaalis edasi treenides lihasmass kaob märgatavalt? oleksin väga tänulik mõne selgituse eest. aitäh!
  5. kui toitumiskavas on sees lõuna söögi hulka kuuluv praetud hakkliha siis kas praadides läheb hakklihas osa kasulikke ained kaotsi ka nt. valke? toores hakklihas on muidu normaalselt valku 100 g kohta
  6. Aeroobne trenn ja rasva %

    Tahan kindlasti rohkem teada saada ja tänan et sellele tähelepanu pöörasid!
  7. Kui minu keha rasva sisaldus protsent on 16%, siis kui madalale on seda võimalik langetada, kui 2kuud käia jooksmas iga argipäev hommikuti (u. 5 km) ja toituda vaid valitud toitudest mis sisaldavad minimaalselt rasva. Vb keegi oskab öelda kasvõi ligikaudu kas sellise lühikese ajaga saab midagi saavutada ja kui suur u. võiks siis selle 2 kuu pärast olla rasva % ??
  8. Soja !!

    ma vaatsin netist et: Vadak on juustu ja kohupiima tootmise kõrvalsaadus - vedelik, millest on välja kurnatud kalgenenud piimavalk kaseiin. aga kust saada seda vadakut ??
  9. Soja !!

    sojas on palju valku aga kas need valgud on ka sama väärtuslikud kui nt. kohupiimast ja lihast saadud valgud (muidugi need ei asenda kohupiima ja liha söömist) aga põhimõtteliselt kas on mõtet soja ka arvestada valgu hulka mida tarbin et treeningujärgselt lihastel taastuda lasta? on nad täisväärtuslikud ? ei kukkunus see sõnastus just kõige paremini välja, aga loodan et saate mõttest aru ja aitate.
  10. Kreatiin

    et siis kui treeningpäeval võtan hommikul,enne trenni,pärast trenni ja õhtul siis puhkepäevadel lihtsalt u. samadel aegadel kui tavaliselt trennipäeval ???
  11. Kreatiin

    Laadimine: 5-7 päeva 4 x 5g päevas tekkis küsimus et kui palju tuleb laadimisperioodil oleval PUHKEPÄEAVAL kreatiini manustada? 2x 5g (hommikul & õhtul) ???
  12. Hüpertooniline jook - vb keegi oskab öelda mille jaoks see on täpsemalt kasulik või miks seda tarvitatakse?
  13. Tekkis küsimus et ma käin hommikuti jooksma et põletada rasva ja kolm korda nädalas pealelõunat jõusaalis et kasvatada lihast.Ma loodan et see kui ma jooksmas käin ometi lihasmassi ei vähenda ?????
  14. tekkis selline küsimus et nii kaua kui ma olen trenni teinud olen teadnud et lihastele tuleb peale treeeningut korralikult aega taasumiseks andama aga nüüd kuulsin sellist juttu et osasid väikseimaid lihaseid nagu nt. biitseps õlg ja triitseps võib ka iga päev teha.küll mitte rinda jne... aga kas see on õige jutt või mingil määral tõsi?
×