Jump to content

ChrissM

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ChrissM

  • Tase
    Algaja
  1. Kaalust juurde, kõvasti.

    Selge, tänud. Nii, 2 nädalat on nüüd oti kava järgi möödas, kuid olen päevade järjestust natukene muutnud ja jalad võtsin vahelt ära..(reie küsijad, reie ümbermõõt 55cm) Nüüd hakkan pühapäeviti jalgu tegema ja puhkepäevaks jääb esmasp.. Ehk siis: E - puhkepäev T - Rind, õht K - Selg N - Biitseps, käsivars R - Õlg, triitseps L - Biitseps, käsivars P - Jalad Selle hera ja kreatiini kombo tellin homme alles ära ja loodetavasti saan poole trenni nädala pealt kätte, et mugima hakata, teen selle kuuri arvatavasti ära ja siis teen siia uue postituse, selle kohta kuidas mõjus, kuna no viimase 2he nädalaga olen juba tavapärasest kõvasti rohkem arenenud miskipärast, arvatavasti toitumisest, kuna pole eriti paigas olnud kunagi see. Sellepärast ei olnud ennem ka erilisi tulemusi vast? Sõin nii kus jumal juhatas, mõnipäev 4 burgerit hesburgeris lõunaks lõpetades suure pitsaga steffanis
  2. Kaalust juurde, kõvasti.

    Praad oli täna tõesti üks.. Tavaliselt läheb ikka kanafileed ka sisse, eks ma siis pugistan poole tunni pärast ühe paki kanafileed ka sisse No 5 harjutust jäi tõesti väheks :/ Ma tavaliselt ikka kõvasti rohkem harjunud tegema, olen harjunud 2he päevase kavaga, kus esimesel päeval rind,biitseps,kõht ja teisel päeval selg,õlad,triitseps ja kõhtu ka veel.. Nendel päevadel pm igale kohale 3-5 harjutust, seega jah tõesti jääb väheks
  3. Kaalust juurde, kõvasti.

    * Aitäh kõigile, et vastasite ja võtan teie arvamusi kindlasti arvesse. Okei, selle MAX OT süsteemi jätan ka praegu ikkagi vaid mõtetesse ja täna oli siis esimene päev Kiivika massitsükli järgi.. Tahaks veel küsida, et mille tarbimisest tuleb 'täis kõhu tunne', pole nagu eriliselt palju oma toitumist muutnud, kuid praegu on siuke tunne, et oskendaks kõik välja mis päevaga sisse on suudetud ajada... List siis mis täna söönud olen: Hommik 7:00 äratus, ei söönud midagi ja otse kooli.. 10:30 Praad, lambaliha pallid + kartulipuder + 3 klaasi piima + peedi salatit kõrvale. 15:30 - Vanilje kohupiim 1 pakk + lihasalatit paras hunnik. 14:00 trenni minek. 18:00 jõudsin trennist koju ja sõin ühe vanilje kohupiima paki ära + ajasin paki jogurtit sisse .. ja praegu ikka julmalt punnis kõht.. Kas peaksin enne magama minemist veel midagi sööma? Magama mineku aeg varieerub kuskil 23.00 kuni poole üheni.. Siis tahaksin veel küsida Kiivikase massitsükli kava kohta, rind + kõht päev tundus täna kuidagi lühike, kas rinnale mõne baasharjutuse lisamine teeks sinna head või halba? Näiteks 4x8..12 kangiga alguseks.. ? Ja kui selle kohta juba keegi midagi öelda oskab, siis küsiks ka, et kas mõne päeva sealt kokku suruda teeks ka pahandust? Sest trennis tavaliselt läheb mul ikka koguaeg kaua ja no täna kuidagi eriti vara kodus ... Jõuaks teha rohkem, kiiremini - aga loomulikult ei taha ka tühja rapsida.
  4. Kaalust juurde, kõvasti.

    Selge, suured tänud. Aga küsides nende täistera ja riisi kohta, et kas on kindel aeg ka millal neid tarbida? Ise paigutaksin oma mõistusega nad peale trenni söögikorrale, ehk siis suurim toidukord päevas. Tahaks veel küsida, et mis teie arvate sellest FAST combost? (kreatiin,hera,süsivesiku jook) Ahjaa, võtsin täna ka siit uue kava omale, massitsükli oma täpsustades.. Homme tellin nad neti kaudu ära ja eks siis näha ole mis päeval neid manustama saab hakata Aga kas soovitate teha laadimiskuuri ilma herat joomata, ehk siis 20g päevas kreatiini ilma teiste valgujookideta?
  5. Sheik peale trenni

    Iga toitumiskava valik oleneb jällegi sellest, mida sa trennis tahad saavutada(reljeef,mass etc) aint i right ? Hetkese sinu 'kava' järgi lendaks mul küll poole õhtu pealt juba kõht õhku, kuid ma sust 'pisem' ka. Aga su kava kohta öeldes, siis kindlasti 10x etem kui igapäevane müsli ja snickers piimaga.
  6. Kaalust juurde, kõvasti.

    Nii, tänase päevaga algab siis mu nn massiperiood, ehk siis hetkel mugin 5 praemuna(koos kollastega ) ja actimel + piima sheik Olen siin hommikust saati jälle lugenud kõvasti ja leidsin siiski, et oma massiperioodi turgutan just nende FAST toodetega. http://fitshop.fitness.ee/kombod/0/readmore/124/ Oleks vist kõige õigem? // Ahjaa, tahaks veel küsida, et kas keegi on siit proovinud MAX OT training kava?(youtube kes ei tea millega tegu) .. Tahaks seda tegelikult täitsa proovida koos kreatiini ja heraga, et mis ta teeb.. Aga no mingit infot tahaks siiski saada selle kohta ka varem, pole erilist infot leidnud kuskilt eesti saitidelt.
  7. Kaalust juurde, kõvasti.

    bravo ongi mu iidol ei tegelt nii ka ei ole, aga enne neid lögaseid ilmu, käisin jooksuga saalis + jooksuga koju tagasi ka. Jalad on juba niigi suured, aga vähe reljeefi võiks anda neile küll Otsin mõne vaba hetke ka nende jaoks..
  8. Kaalust juurde, kõvasti.

    Jalgu ei treenigi :/ Aga aitäh, võtan neid arvamusi kuulda..
  9. Kaalust juurde, kõvasti.

    Aitäh kõigile vastuste eest, kuid ehk saaksite täpsustada, et mida ma siis täpsemalt sööma peaks, et liitsüsivesikuid saada .. ja peale trenni tavalisi -, et mis toiduaineid. Aga see oleks vale mõte, et lihtsalt suurendada märkimisväärselt oma söögikordi, ehk siis paki kanafilee asemel poolteist + veel miskit süsivesikuid kõrvale.. treening kava on pm 2 päevane, 1 päev ehk rinna päev näeb välja selline, et üks päev on rind + biitseps + triitseps + kõht ja teine päev teen selg, õlad + küljed.. Või soovite rohkem harjutuste poole pealt teada? Ja veel kui küsiks toidulisandite poolt, siis olen siit ka lugenud, et osad väidavad, et massilisajad teevad sind lihtsalt pekiseks, et lihasmassist ei tule eriti midagi välja .. ehk siis mingeid 'serious masse' poleks vist mõtet süüa? On muidugi ka plaanis mingi aeg tellida siit lehelt toitumis + treeningkava, kuid see siis kui rahad liikuma hakkavad, praegu läheb seda igalepoole mujale rohkem vaja kahjuks.
  10. Tere, alustuseks mainiks ära, et olen olnud teie foorumi liige juba päris tükk aega, kuid enamuselt olen olnud siiski lihtsalt lugeja, see on ka ühtlasi mu esimene postitus/topic Oleks siis selline küsimus, et olen 17 aastane poiss, kellel juba jõusaali kogemusi 3-4 a, pausidega. Olen koguaeg üritanud rasva % alla saada ja rühin siiani ainult reljeefi peale, kuid nüüd tuli nagu välk selgest taevast mulle täna pähe ja tahaksingi teilt küsida, et kuidas toituda kui tahaks tõesti oma keha suurendada. Kaaluks on mul 71 kilo, pikkus 181. Olen ka siukse suurema kondiga, seega ei tohiks juurdevõtmisega palju probleeme tulla.. Saalis käin iga teisip,kolmap,neljap,reede.. Harva ka laupäeviti. Tahaks siis targematelt küsida teie arvamust, et missugune peaks mu päevane toitumine välja nägema? Hetkel pugistan päevastpäeva hommikul munavalge rohke hapukoore ja kurgiga, lõuna koolis mis pakutakse, tavaliselt mingi praad mille valin alati lihaga ja mõni kartul ka kõrvale suusoojaks, eriti neid ei nosi.. ja lõunal veel kõvasti piima, oma liiter äkki. Siis lähen trenni, peale trenni umb 5-6 paiku pakk kanafileed(jogurti-tilli mnom mnom..) Ja ongi pmst kõik mu päevasest toitumisest .. No piima joon päevas ikka kõvasti, kõht tühjaks läheb siis poole liitrine piim + 2 actimeli 'sheik' NB: SOOV ON SAADA KÕVASTI 'LAIEMAKS' Aitäh. / Ahjaa unustasin, hakkan sööma ka toidulisandeid, siiani olen söönud pump+ ja ühe tiiru ka nitrixi tablettide kuuri.. Äkki viitsib keegi mulle isegi veel kreatiini + ja - välja tuua, või sisi soovitada kaalutõstjale miskit head lisandit
×