Jump to content

Bafbaf

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Bafbaf

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 21.08.1987
  1. raha?

    Kui toit välja jätta siis kulutan oma treeningutele kuus 0 krooni. Lisandeid praegu ei tarbi enam ja jõusaalis ning võimlas käin täiesti tasuta
  2. Endal oli sügisel see nn. "tennisisti küünarvars" , või kuidas seda vigastust ka ei nimetata. Kuna tegelen väikestviisi ka odaviskega siis tuli igasugused visketrennid katkestada ja treenida sai ainult pisut koos rõhksidemega. Jõusaalis tuli ka raskusi vähendada ja selle tulemusena 2 kuu pärast oli juba asi tunduvalt parem. Nüüd on möödas sellest ca. 5 kuud ja enam ei ole midagi tunda ning juba 2 kuud tagasi alustasin jälle täismahus treenimist. Seega kõige parem ravi on puhkus.
  3. Hüppeliiges

    Aitähh kõigile kes vastasid ja nõu andsid. Sain endale lahase ja 10 päeva on keelatud jalale igasugune toetamine peale mida võin vaikselt kargud kõrvale jätta. Luu oli küll terve , kuid mingisugune rebend seal oli. Kahjuks täpsemalt ei saanudki aru , sest arst pudistas vene-eesti keele segu ja vene keel ei ole mu tugevaim külg. 3 nädalapärast pean igatahes kirurgi juurde uuesti minema. Minupoolt võib teema nüüd ammendatuks lugeda!
  4. Hüppeliiges

    Tere, juhtus eile selline asi et korvpalli mängides oli saalis põrand kohati libe ja jooksupealt läks vasak jalg valesti alla ja väänasin päris kõvast hüppeliigest. Minut hiljem oli jalale toetamine pea võimatu ja lasin kiiresti ka külma peale. Õhtu läbi jalg valutas ning toetumine oli suure valu tõttu väga raskendatud. Täna on seis selline , et jalga nö südamest kõrgemal hoides ja mitte liigutades väga ei valutagi. Kuid jala painutamine on võimatu sest valu läheb väga suureks. Samuti on ka astumisega , mida rohkem proovida jalale toetuda seda valusamaks läheb. Valu ise on natuke seestpoolt ja kannast ülevaltpoolt ja siis see kõige suurem valu on jala välisküljel. Küsimus nüüd selline, et kas tasub hakata läbi valu kiirabi poole lonkima (hetkel ei näe mingit võimalust kuidagi autoga sinna jõuda) et teha igaksjuhuks pilt? Valu järgi ( valulävi päris tugev tegelikuses ) ütleksin et midagi peab seal ikka puru olema , kuid imelik on see et kui lugesin artikleid hüppeliigese vigastuste kohta siis seal mainitud tursest mul vistk üll haisugi pole. Valu on tõesti tugev, kuid turse minimaalne. Kas paistetuse puudumine tähendab et tegu võib olla ainult venitusega?
  5. Tagasi uudise / artikli juurde Viies heategevuslik Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir toimub tänavu 27. detsembril algusega 14.00 Paide uues Spordihallis. Tegemist on vaatemängulise spordiüritusega, kus üksteist erinevate spordialade tipptegijat võtavad üksteiselt mõõtu kuuel mitte just tavapärasel võistlusalal. Sportlastele üritavad vastu hakata spordiajakirjanikud, kes on väljas kuue- liikmelise võistkonnaga. Igat ala teeb erinev ajakirjanik. Võistlusaladeks on: Joonejooks, alkoholivaba õllekasti hoidmine, rippumine ja hinge kinni hoidmine on tuttavad juba varasematest aastatest. Wattbike, mis...
  6. Lockerz

    Võib mulle ka kutse saata , chekiks isegi üle siis... brooklynctp@hot.ee
×