Jump to content

bjaatch

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bjaatch

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.06.1990
  1. kalorite lugemisega hädas.

    Selle arvutuse põhjal peaksin tarbima vähemalt 500 kalorit rohkem kui siiamaani oled söönud, parem oleks vist kaal mingiks ajaks ära peita ja need kalorid sinnapaika jätta:D aga aitähh igatahes.
  2. kalorite lugemisega hädas.

    rasvast niigi ei söö ja kui veel vähendaksin siis ei jääkski midagi alles:D
  3. kalorite lugemisega hädas.

    ja kuidas siis sellest nn sööstureziimist välja saab tulla, ehk siis kuidas kaal langema hakkaks?
  4. Mure siis selline, hakkasin suure hooga kaloreid lugema ja päevane norm on nüüd väga madalaks jäänud. Avastasin et väheste kalorite tarimisel jääb keha nn säästureziimile, ehks iis kaal ei lange. Ja seda siis juba teist nädalat. Kuidas aga toimu ülemineks säästureziimilt norm reziimile, kui hakkan rohkem kaloreid tarbima, kas siis kõigepealt kaal tõuseb, või hakkab langema? Iseseisvalt aga ei leidnud ühtegi artiklit selle kohta, seega kõik viited on teretulnud.
  5. järjekordne algaja

    Pigem võtaks alla
  6. järjekordne algaja

    Millised toiduained sisaldavad kõige kasulikemaid valke ja süsivesikuid, ja millistest võiksin kindlasti hoiduda?
  7. järjekordne algaja

    Olen seda isegi arvutanud, kuid siiski ei ole rahul. Ehk on olemas mõni raamat või huvitav artikkel, kust saada infot toitainete rikaste ja kasulike toiduainete koha jms?
  8. järjekordne algaja

    Hommiku sööki ma ei söö, kuid nagu olen lugenud on see väga vale. Algab hommik siiski kodus kohviga kella 9 ajal. kuskil 1-2 ajal söön 1mest korda ja kuidas kunagi, kõike mis pubis leidub. Sellepärast sooviksingi teada millest hoiduda. Väldin siiski kõige rasvasemaid friikartuleid ja nn ahjukartuleid. Kuna sealiha eriti ei maite siis söön kanaliha või lõhet. Olen ka lugenud, et söögikorrad peaksid olema iga 3-4 tuni järel, mis siiamaani on olnud küll välistatud, söön tavaliselt 2 või 3 korda päevas. Ja vabal päeval, vahest söön isegi ainult 1korra päevas, ja ka see vist väga vale.
  9. järjekordne algaja

    Olen 19 a neiu. 170cm pikk ja 57kg. Töötan pubis ettekandjana ja tööpäevad max 17h pikad, pidev liikumine ja päev otsa jalul. Sooviksin vabaneda liigsest rasvast kõhul ja reitel. Oskab keegi anda kiireid näpunaiteid mida süüa ja mida mitte, millest kindlasti loouda, millega asendad. Ja kas piisaks selleks ainult oma toitumise muutmisest või oleks vaja juurde teha ka trenni. Ehk kasulikke linke, viiteid artiklitele(püüan neid muidugi ka ise leida)
×