Jump to content

kristian

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kristian

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 24.05.1980

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. uni

    kui suur on sinu treeningkoormus. unepuudus võib olla märk ületreeningust.
  2. Kõht

    Kui mujalt kuiv, siis proovi teha harjutusi alakõhule. Näiteks selili lamades (võib ka horisontaalpingil lamades) jalgade tõsteid.
  3. küsimus jalgade kohta!

    Jalgadele massi jaoks on ennekõike kükkimine ja jalapress (vastavlt treeningakavale siis erinevad variatsioonid nendest - täiskükid vs poolkükid ja jalgade asetus jne). Säärele võid teha tõesti rohkem kordusi (15-20). Nelipeale ja kakspeale ära massi jaoks üle 10 - 12 korduse küll tee. Väga robustne ja jäme reegel on korduste arvu poolest ikka et: kuni 6 - jõud; 6-12 mass; üle 12 reljeef. Seega soovitan võtta kavasse kindlasti kükkimine ja jalapress ning kordused jätta nende puhul 8-10 piiresse.
  4. Biitseps vs triitseps

    Kas olete täheldanud erilist vahet, kas teha prantsuse surumist plokksüsteemil trossiga või vabaraskusega?
  5. Hommikune trenn

    Kuna treenida? See on täiesti individuaalne, meeles peab aga pidama, et tühja kõhu peale jõutrenni teha pole arukas (rasvapõletust aga küll). Mis aga puudutab hommikul vs õhtul treenimist, siis mina tunnen ja mu loogika ütleb, et hommiku poole on värskust ja energiat rohkem ning suudan rohkem treeningust võtta. Seega treenin hommikupoole, kui treenin 1 kord päevas. Tervise seisukohast mingit vahet pole.
  6. Seeriate ja korduste arv

    kirjuta täpsemalt (mida tahad saavutada, kuidas treenid jne)
×