Jump to content

kult

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kult

  • Tase
    Algaja
  1. Rinnalt surumine.

    Kui oleks võimalik siis äkki saaks ka seda kava näha. kuupik@hot.ee
  2. Küsimus hr. Otile

    Sured maha kahe nädala jooksul. Neid kokku segades saad erilise mürgi.
  3. Otile

    Üks selline imelik küsimus tekkis. Nimelt nägin sind reval spordis trenni tegemas ja peale iga seeria sooritamist hakkasid sa kõva häälega uluma. Miks nii?
  4. kreatiin

    Kumb on mõtekam enne kasutama hakkata kas ainult kreatiini või ainult lisavalku. (mõlema jaoks ei jätku raha) Mõtlesin kasutama hakata ainult kreatiini kuna oma valguvajaduse saan tavatoidust kätte. Trennis olen käinud aasta ja tahaks teada kas pole liiga vara kreatiini jaoks.
  5. kreatiin ja valk

    Kumb on mõtekam enne kasutama hakkata kas ainult kreatiini või ainult lisavalku. (mõlema jaoks ei jätku raha) Mõtlesin kasutama hakata ainult kreatiini kuna oma valguvajaduse saan tavatoidust kätte. Trennis olen käinud aasta ja tahaks teada kas pole liiga vara kreatiini jaoks.
  6. Küsimus selline et kas ultrafiltreeritud vadakuvalk sobib kasutamiseks peale trenni. Ja üldse kui kiiresti ta imendub ning mis on tema head ja vead.
  7. Tasakaal

    Kava on mul nii et : 1.Rind,biiceps,käepealsed 2.selg,trapets 3.vaba 4.õlad,triitseps 5jalad(kükk,press,sirutus) Kõike teen püramiidis 4-10 kordust sserias ja 3-4 seeriat Ja ületreenigut mul pole kuna jõudu tuleb ikka kõvasti juurde ja puhkan korralikult ning menüü on ka korras isegi valku panen peale trenni.
  8. Tasakaal

    Asi on siis väga viltu kuna praega rinnalt max on 95 aga kükki teeks maani välja ma arvan kuskil 80 ga ja rebin max 140. Nüüd peaks vist rinna üldes kavast välja jätma ja ainult jalgu ja biicepsit tegema hakkma kuna biicepsiga teen ka ainult 30ga seeriat.
  9. Tasakaal

    Milline on õige tasakaal rinnalt surumise, kükki ja jõutõmbe vahel. Näit kui rinnalt suruda max 100kg paljuga peaks siis kükki maani välja tegema ja mitme kiloga jõutõmmet tegema et kõik oleks proportsioonis.
  10. Egg White Pro

    Mul praegu pole veel jõudu aga varsti peaks ikka tulema kaa
  11. Egg White Pro

    Mina söön lõssipulbrit ja tuleb juurde nii et vähe pole. Ostan 25kg kotti ja sellest jätkub mitmeks kuuks. Kuna pole kulturist vaid kult siis minu eesmärk on jõud. Minu kehapeal olev rasvakiht mind ei huvita. Peaasi et põkk välja näen.
  12. biic50

    Mis te siin norite rsk biic50 on normaalne vend. Kui on probleeme siis öelge mulle ja ma vaatan äkki leiame lahenduse mitte ei nääguta siin niisam.
  13. kaseiin

    Linnusöötades kasutatakse kaseiini mille valgusisaldus on 80% Kas seda on mõtet süüa? Ja kust seda osta saab. Ning kus saab osta lõssipulbrit?
  14. Rasv

    Proovi searasva, müüakse 250g pakkides.Hind 6.50. Soovitav päevane kogus 2- 3 pakki. Üks pakk tuleks kindlasti süüa enne magama minekut. Väga hea ka pohmelli ravim. Kuu aja pärast on vähemalt sardelli välimus garanteeritud. Head Isu ! Kirjuta kuu aja pärast uuesti kuidas mõjus (muidugi kui su rasvased näpud veel klahve eristavad).
×