Jump to content

Shaquille

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

Shaquille

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.03.1983

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Uus kava-paluks abi!

    Tere Kuna olen teinud ühe ja sama kavaga trenni juba päris mitu aastat(kuigi mitte järjepidavalt,on tulnud ette olude sunnil vahest kuu pikkust pausi aga mitte tihti) siis nüüd tunnen,et suurt miskit ei muutu,raskused samad ja ka väliselt ei ole juba pikemat aega muutust näha.Ehk aitaks kava ümber sättimine? Hetkel oleks kava selline Esimene päev-Rind,õlg ja triitseps Teine päev-Selg,biitseps Kolmas päev-Jalg Neljas päev-kardio Viies päev-Rind,õlg ja triitseps Kuues päev-Puhkus v kardio Seitsmes päev-Selg,biitseps Jne Kõht on iga trenni päeval lõpus. Mäletan varasemast ajast,et ei soovitatud teha triitsepsit ja biitsepsit ühel päeval.Ja esimesel päeval võiks ikka rind kindlasti olla.Kuna hetkel selline periood ka kus saab jõusaali kasutada kasvõi iga päev siis ehk on kellegil ideid välja pakkuda?
  2. www.hullpeast.ee

    Tere Mõtlesin ,et ma polegi kunagi lõuga tõmmanud kui siis välja arvatud mõned korrad mööda minnes.Et prooviks järgi.Ja saigi täna proovitud aga oma tulemuses olen siiski väga pettunud.Suutsin 60 minutiga kõigest 101 korda.Tuleb vist rohkem lõuga vahest tõmmata.
  3. Treening päevad

    Igaks juhuks küsin üle.Et kava võiks umbes olla selline. 1.Päev Rind,õlg,triitseps 2.Päev Selg,biitseps 3.Päev Puhkepäev 4.Päev Jalad 5.Päev Rind,õlg Triitseps 6.Päev Puhkeüäev 7.Päev Puhkepäev 8.Päev Selg,biitseps 9.Päev Jalad 10.Päev Puhkus jne?
  4. Treening päevad

    Unustasin jh mainida,et selga teen samal päeval kui ka õlga.Aga vist liiga vähe siiski.Rinna päeval olen teinud erinevaid harjutusi ja siis teed selle aja ära ja ei tundu midagi hullu olevat.Samamoodi ka õlaga. Kas siis näiteks selline variant oleks parem. 1.päev Rind ja triitseps 2.päev.Selg ja biitseps 3.päev.Puhkepäev 4.päev.Õlg(aga millega ühendada õla päeva?) 5.päevJalg Ja kas ühe nädala jooksul tasub mingit lihasgruppi kaks korda treenida,kas on mõistlik?Samas tahaks just rohkem rõhku panna käed/õlad,samas mitte teisi lihasgruppe unarusse jätta.
  5. Treening päevad

    Tere Selline küsimus tekkis,et kas ma teen väga valesti kui ma pühendan iga treening päeva konkreetselt ainult ühele lihasgrupile?Trenni kestvus on kuskil 90-100 minutit. Hetkel on kava selline Esmaspäev-Rind Teisipäev -Biitseps ja triitseps Kolmapäev-Puhkepäev Neljapäev -Õlg Reede -Rind Laupäev -Jalg Põhapäev -Puhkepäev Ning uuest nädalast läheb edasi nii nagu eelneval nädalal pooleli jäi ehk siis Esmaspäeval tuleks nüüd siisbiitseps ja triitseps jne.Kas selline treening on norm?
×