Jump to content

lapsevanem

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lapsevanem

  • Tase
    Vaatleja
  1. Koolipoistele tasuta toitumiskava!

    Mulle endalegi tundus see suht pealiskaudne olevat, aga kuna tellisin esimest korda puudub mul kogemus , milline peab toitumiskava välja nägema. Samas loodan, et nii mõnigi noor säästab 500.- eeku nüüd .
  2. Paljud koolipoisid siin kaebavad rahapuudust, et ei jõua toitumiskava tellida, mis on ka normaalne ju. Mina tellisin oma pojale ja kui siin käib mõni samade parameetritega noormees, siis palun väga. [Jackie muutis: Paluti toitumiskavade koostajate huvides kava sisu eemaldada.]
  3. Sooviks toitumisabi 14a sportlasele.

    Tänan Bonsuna. Natuke targemaks ikka sain!
  4. Minu poeg tegeleb tõstespordiga 3a juba. Eeldused on tal head . Nüüd aga räägib ta kodus, et treener soovitas hakata valgupulbrit toidulisandina juurde tarbima. Ma olen veidi umbusklik selliste asjade suhtes. Kas viitsib keegi teadja ja asjaga kursis olev inimene mulle selgeks teha, kas ja kui palju tohiks üks 14a poiss ( pikkus 172cm ja kaal 77 kilo ) , trenni teeb 3-4x nädalas, valgupulbrit tarbida. Trenni teeb umbes 1-1,5h korraga. Enda arvamus on mul, et peaks tegema korraliku toitumisplaani kõigepealt ja siis vajadusel toidulisandid juurde võtta. Aga mille järgi aru saada , et on vaja lisandeid? Andke andeks, kui liiga lolle küsimusi siin esitan, aga olen lihtsalt veidi murelik. Tänan kõikide heade nõuannete eest!
×