Jump to content

inxike

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

inxike

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.11.1984
  1. Lemmik kehaosa .

    Käed võiksid tugevad olla. Ei too ühtki kindlat lihast esile, kõik peab tasakaalus olema. 6-pack ei teeks ka paha.
  2. Kus teha algust naiste fitnessiga?

    Enda kogemuse põhjal ütlen, et vaadatakse alati. Jõusaalis on ikka ja alati mehed ülekaalus, naised käivad ju rohkem rühmatreeningutes, kuigi üha enam muutub jõusaal ka naiste seas populaarseks. Ise arvan, et vaadatakse pigem positiivses mõttes - a la tubli naine, et viitsib raskustega jännata Aja ikka enda asja ja las vaatavad.
  3. Rasvaprotsent - kus mõõta?

    Tahaks isegi teada. Lähen kohe-kohe koormustesti tegema, kus mõõdetakse ka rasvaprotsent ära, aga koormustesti ju tihti tegema ei hakka.
  4. tarkusehamba operatsioon

    Minul ka üks alumine tarkusehammas välja opereeritud. Ega ta meeldiv kogemus ei olnud, kuid midagi väga hirmsat nüüd ka mitte. Protseduur ise ei olnud valus, kuid jubedat moodi kangutati küll. Aga kui tuimestus ära kadus, hakkas terve näopool valutama ja läks paiste. Sama päeva õhtu ja järgmine päev olidki kõige hullemad valu poolest, siis hakkas juba taanduma. No ja nägu oli pirnikujuline paar päeva Siis rahunes maha ja haiget tehti uuesti siis, kui läksin järelkontrolli. Aga kõik lõppes hästi ja nüüd kavatsen minna teist alumist välja tõmbama, sest tahab teisi hambaid rivist välja lükata. Igatahes, head vastupidamist sulle! Mõne aja pärast on kogu asi kindlasti unustatud
  5. Bodypumpiga vormi!?!? ;)

    Ahjaa, nüüd kui Su teksti uuesti üle lugesin, meenus, et ütlesid, et talje peal Sul rasva. Olen osalenud mitmes bodypumpi programmis, kuid kõhulihase osa on minule nende kõikide puhul nõrgaks jäänud. Pambi trennist ei ole kordagi kõhulihast haigeks saanud. Kui nüüd uuesti pampima läheks, teeks peale trenni kindlasti jõusaalis juurde.
  6. Bodypumpiga vormi!?!? ;)

    Imelik, et pole ühtegi vastust tulnud. Kas bodypump polegi siis siinse rahva seas populaarne? Katsun siis enda kogemuse põhjal miskit kirja panna. Käisin bodypumbis vahelduva eduga, korraga mõned kuud järjest ja kaks korda nädalas. Tulemusi nägin juba peale esimest kuud, kuid ainult jalgades. Reie nelipealihas kasvas mühinaga Ilmselt on asi selles, et mul jalad kipuvadki kiiresti trennile reageerima, kõht keskmiselt, kätega tuleb aga kurja vaeva näha, et midagigi toimuks. Aga julgen soovitada küll (kui just rutiini ei pelga). Lihased saavad päris korraliku koormuse. Tehakse tunduvalt väiksemate raskustega kui ise jõusaalis treenides, sest lihas peab valitud koormusele vastu pidama 4-5 minutit.
  7. Sünnimärkidest vabaks

    ... ja oi need villid on valusad! Aga algsest teemast nii palju, et ise olen mõlemat varianti kasutanud. Keha pealt on mõned ära lõigatud ja on jäänud märgatavad armid. Minul juhtus veel nii, et õmblused kippusid laiali minema, nii et kriips-armi asemel on laiemad roosakad laigud. Alles hiljuti üks arst seletas, et ongi mingi protsent inimesi, kellel õmblused kipuvad laiali minema. Ja tee tasuta või maksa (jällegi mõlemad variandid läbi proovitud), armid jäävad ikkagi. Nii et kui soovisin näost eemaldada, teadsin kohe, et lõikamine on välistatud. Läksin selles teemas varem juba mainitud Vitaclinikasse. Ettevõtmine on küll kulukas, kuid tulemus on hea. Esmalt uuritakse, kas võib eemaldada, siis kõrvetatakse kohta laseriga. Nahale tekib koorik, seda tuleb kreemitada mõnda aega hoolega. Koorik tuleb ise ära, õmblusi välja võtma minema ei pea, see on hea. Kuid on oht, et pigment tekib uuesti, sellisel juhul tuleb käia veelkord, kuid siis tehakse protseduuri juba teise masinaga, koorikut ei teki ja kreemiga mökerdama ka enam ei pea. Järelkontrollis tuleb käia kolm korda kahekuuliste vahedega. Alguses jäävad nahale roosakad laigud, kuid sinna peaks ajapikku uus ja tugev nahk tagasi kasvama.
  8. Naise ideeal vorm

    Naisena pean ideaalseks midagi sellist http://www.irun.com/users/1505/pictures/update.jpg Kindlasti ei ole ideaalne keha naistel, kes on lihtsalt kõhnad. Kõhnus ei ole mingi saavutus, lihaseid peab ka olema. Ise "põen" kõhulihasekiiksu See võiks ikka natukenegi nähtav olla ja ka ise püüdlen selle poole. Välismaa fitness-staaridest peangi üheks ilusamaks figuuriks seda, kes pildil kujutatud. Kui tunnen, et laiskus hakkab peale tulema, lähen kiikan mõnda pilti ja motivatsioon on jälle platsis. Steroididele ütleksin kindla EI. Loomulikul moel (loe: suure vaevaga) tulnud vorm on ikka kõige magusam.
×