Jump to content

trifas

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trifas

  • Tase
    Vaatleja
  1. Teie taastusjook

    Mida siin "kulbi" all silmas pidada? 3x30gr kulbitäit (Whey purgis on 30gr kulp) või 3 teelusikatäit? Arvan, et ikka teelusikatäit... Sry, kui eriti rumal küsimus
  2. Teie taastusjook

    0,5 l vett + Whey Gold (1,5 kulpi) + Hardcore Creatin Powder (1 kuhjaga teelusikatäis) + Trauben Zucker (2 kuhjaga teelusikatäit) Küsimused teadjatele: 1) kas selline sheik sobib taastumiseks ja kas kogused on OK? 2) hetkel võtan seda ainult trennipäevadel (st ca 3-4 korda nädalas) ja kohe pärast trenni. Kas peaksin seda (või midagi muud) võtma ka puhkepäevadel või enne trenni?
  3. Kreatiin ei lahustu

    Täpselt - seda nn liiva tunnet ma mõtlengi...nagu krudiseb hammaste vahel Senistest vastustest siis loen igatahes välja, et ei lahustugi ükski kreatiin normaalselt... Soovitataksegi ju tegelikult nt viinamarjamahlaga võtta, eks peab proovima. Aga jah, veega on tõesti väga vastik seda "liiva" juua. Tänud vastajatele!
  4. Kreatiin ei lahustu

    Sooja veega pole proovinud, aga kujutan ette, et seda oleks siis eriti vastik juua...(eriti arvestades, et pm ei tohi lasta tal ka jahtuda)...
  5. Kreatiin ei lahustu

    Tarvitan juba mitmendat nädalat Best Body Nutritioni kreatiini Pilt...ja ma lihtsalt ei suuda seda kuidagi vees lahustada, ükskõik kui palju seda "shakerdada". See jääb ikka nagu pulbri kujul ja pm joon vett, milles on pulber (mitte terviklik vedelik). Tahaks teada, kas kellelgi on selle kreatiiniga mingeid kogemusi...st kas üldiselt ongi tegemist viletsa tootega, mis ei lahustu. Tänud!
  6. Tere! Kumba soovitaksite 50-60 aastasele naisterahvale, kes soovib kaalust alla võtta. St kumb on kasulikum, kas velotrenažöör või crosstrainer (ellips) ja miks. Ja ühtlasi...mis vahe on velotrenažööril ja veloergomeetril? Kui keegi oskab soovitada mõnda kohta, kust eelmainitud treeningvahendeid soodsalt (u 5000.- krooniga) osta saaks, siis palun andke teada. Päikest !
  7. Valgu-kreatiini võtmise koguste jms kohta on väga palju teemasid ja artikleid, aga üritasin leida sellist pealtnäha lihtsat asja...ja ei leidnud. Nimelt: kas valku-kreatiini tuleb võtta iga päev või ainult trennipäevadel? Mis kõige efektiivsem on? Kas sellest on kasu ka, kui ma järgmisel päeval pärast trenni võtan? Käin jõusaalis 3-4 korda nädalas, st enam-vähem üle päeva. Võtan 100% Whey + CellTech. Kas pean "vabadel" päevadel ka võtma või mitte? Tänud vastajale!
  8. Cell-Techi tarbimine

    Äkki põhjendad seda kuidagi, et miks laadimine ära jätta? Et kauem jätkuks? Aga muidu on normaalne, et üks annus on 100g?
  9. Cell-Techi tarbimine

    Tere! Ostsin Cell-Techi koos 100% Whey-ga ja plaan neid koos võtma hakata. Küsimus aga selles, et lugesin mitu korda celltechi paki pealt, kui palju seda võtma peab, ja no tõesti on seal kirjas, et tuleb võtta laadimisfaasis 5 päeva iga päev 200g!!! (kakssada grammi), see on siis 2 annust (üks annus on 100g) - st et viie päevaga on juba terve kilo läinud. Edaspidi peab võtma 100 grammi päevas - ehk siis kokku jätkub seda ainult 15 päevaks. Kas need kogused on tõepoolest õiged või muteerun kuidagi, kui nii palju võtan? PS! Otsisin foorumist ka, aga midagi konkreetset celltechi koguste kohta ei leidnud. Suur tänu vastajatele!
×