Jump to content

Valts

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Valts

  • Tase
    Algaja
  1. Uus netipõhine asjade saamise mäng

    kuidas saab nii naiivne ja loll olla... tõesti loodad midagi saada? paremini ei taha oma aega sisustada kui et spämmida foorumit või? mõtle kui kõik tolad hakkavad selliseid teemasid tegema, varsti siin ei leia enam midagi üles...
  2. kohe kindlasti Jaan Salu õpilastele, kas Rait Sagorile või Aimar Kuusnõmmele. Mehed siiski maailmameistrid ja neile kuluks igasugu proted ja värgid ära, et ka see aasta maailmameistrivõistlusel osaleda.
  3. homoseksuaalid

    õige kah! kindlasti pedeks ei sünnita vaid hakatakse ja see on minu arvates küll päris suur vaimne häire
  4. Kel on jõutõstmise EMV-st pilte?

    Arnie ära siis täna ära unusta
  5. Kel on jõutõstmise EMV-st pilte?

    lihtsalt tuletan meelde juhul kui ära oled unustanud, et nüüd "järgmine" nädal käes, ootan huviga videosid
  6. Kel on jõutõstmise EMV-st pilte?

    tegelikult tehti võistlusel videot ka ja need on praegu kasutaja tonn999 käes aga ma vaatan et ta ei viitsi neid üles lasta
  7. Kel on jõutõstmise EMV-st pilte?

    tõstan teemat soovin ka pilte näha
  8. kalaõli, kalamaksaõli, omega -3

    Tahan küsida selle kalamaksaõli maitse kohta. Mul ema rääkis, et kui ta väike oli siis ikka kästi seda juua ning oli väga rõveda maitsega. Kui ütlesin et tahan ka siis kohe lausus et pole mõtet, et üle ühe korra ma seda juu ei taha kuna seda pidi ikka väga vastik olema. Kuda siis on, millega seda maitset võrralda annab?
  9. JÕUTÕSTMINE

    oleks ka soovi valeri_ivanov35@hotmail.com tänud!
  10. Lõua tõmbamine

    Eks seda peab lihtsalt iga päev üritama. Näiteks ma mäletan et suutsin eelmine aasta teha 3 lõuatõmmet pealthaardega. Ma harjutasin kuu aega ning siis suutsin juba 9 korda. Algul on raske aga peab pingutama ning peatselt on tulemused näha. Ise olen praegu 16 aastat vana.
  11. Tahan oma elu muuta!

    Kui jõusaali ei ole võimalik minna ja näiteks rattasõit ja hantlitega treenimine hakkab juba igavaks muutuma siis üks hea võimalus end väsitada on näiteks teha mingit kodust tööd Mulle meeldib tihti oma ema aidata kas pesu pesta(käsitsi muide) või põrandaid pesta või nõusid pesta... võimalusi kui palju. Päris kenasti väsitab ära pesu pesemine käsitsi ikka
  12. Jõusaali tolad...

    Minu arvates on tolad need teismelised poisid, kes teevad kord nädalas trenni (mis koosneb surumises, kõhulihaste ja biitsepsi treenimises) ning peale trenni teevad kohe suitsu Mis mõtet sellisel asjal üldse on?
  13. Liigne higistamine

    Kus sellise mineraalpulga said, apteegis? Palju maksis? Endal ka mudu selline probleem et higistan ülearu palju.
  14. Kava!!

    Tekkis veel üks küsimus, kas selle treeningtsükli ajal on lubatud suruda rinnalt vähemalt 1kord oma maximum raskust? Asi on selles et täpset raskust naga ei teagi, aga enamvähe olen kindel et 60kg olen suuteline suruda. Et kas siis tohib või see ei ole soovitatav?
  15. Kava!!

    Jah ma tean et paljud ei viitsi algajate küsimustele eriti vastata aga ma ootan sellegipoolest vastust. Äitah!!!
×