Jump to content

carl-

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

carl-

  • Tase
    Algaja
  1. Eile siis peegli ees sai lailihas pingule aetud. Avastasin et paremal pool on väga ilus lihas väljas, suur jms. Käega katsudes oli korralikult tunda ikka. Ja vasakulpool mitte kui midagi, mingi väike könn, mida käega oliraske katsuda:S Kuidas oleks õigem treenida? Ma treenin nii, et mõlemalt poolt tõmban hantlid üles, kordamööda.Äkki sellest tuleneb, et üks on suurem? Kuidas veel treenida saab?
  2. Rinnalhastega probleem.

    no 3 korda nädalas käin, 1korra teen nädalas rinda. Pole nagu eriti tähelepanu pöörand sellele, aga ükspäev vaatasin, et tohuijaa, üks rind on palju väiksem:s
  3. 1. Mul on vasak rinnalhas ikka tunduvalt suurem. Parem nagu ei jõuaks järgi vms, kuidas saaks enam-vähem ühe suureks mõlemad rinnad. 2. Kuidas saab rinna alumist osa treenida? Ülemine on nagu priske, aga alumne osa suht ei saa trenni. Mis harjutused rinna alumisele osale käivad?
  4. Trenni olen teinud u 7kuud. Olen natukene joonud muscel+ ka, aga seda vaid ühe paki. Nüüd tahaks midagi. Täpsemalt ei oska toiduaineid öelda, mida võiks süüa rohkelt?
  5. Teen 3-4 korda nädalas trenni. Tahaks põhiliselt lihasmassi, ja üldse kehale massi juurde. Milline oleks kõige mõtekam toidulisand? Ma tellisin ka toitumiskava, sellega ma hakkama ei saa. Toitumine läheb keeriuliseks vms, aga, mis oleks toiduained, mida võiks igapäevaselt süüa? mis aitaks lihaste kasvule juurde?
  6. tahaks teada, et kuidas saaks pikkust kõige paremini juurde? käin jõusaalis ka muidugi, aga äkki mingi kindel toiduaine mis kaasa aitab, või toidulisandit? Palun aidake. Pikkust vaja rsk:S:D Tänud.
  7. Treening-ja toitumiskava. ?

    Jah. Mina tellisin teilt:) Okei, siis väga hästi.
  8. Treening + massi kasvatamine

    Jap. Tellisin juba nii toitumis- kui treeningkava ära. Aga kaua aega läheb et nad valmis saavad?
  9. Kaua aega läheb et kätte saada, tellisin ja maksin ära ja mitu päeva umbes aega läheb? tänkju
  10. Tere. Oleks siis selline värk, et käin jõusaalis, aga tahaks ka mingit toidulisandit . Tahaks nagu massi / lihsaeid suurendada. Ja üldse tahaks pikemaks kasvada ja värki. Kas äkki saaks teie käest osta endale treeningkava, ( jaguneks 3päeva peale) ja siis ostaksin ka mingi(d) toidulisandid ( mass2, muscle+ vms.) Suur tänu .
×