Jump to content

Blaznoi

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Blaznoi

  • Tase
    Vaatleja
  1. Sooviksin siis teada, kas see võib südamele halvasti mõjuda, kui minna jõusaali ilma aeroobse soojenduseta ja trenni lõpetada samuti ilma aeroobse nö. mahajahutamiseta? Nimelt käisin ma põlvega operatsioonil ja igasugune aeroobne tegevus, kus on vaja jalgu kasutada, on hetkel välistatud (kõndida ma saan tegelikult juba normaalselt aga aeroobset treeningut võib tegema hakata u. 6-7 nädala pärast). Treeninguid ma vahele aga jätta ei tahaks ja nii ma siis käingi jõusaalis soojendades ennast lihtsalt käteringide ja keharingidega. Lisavalguks kasutan ma enne magamaminekut sheiki, kus on umb. 40g proteiini, 5g glutamiini ja 2 spl. linaseemneõli. Põhjus, miks seda küsin on see, et kunagi oleks nagu kuskilt kõrva taha jäänud, et selliselt treenides võib südamelihas suureneda, mis ei ole sugugi hea. Kas see võib tõele vastata või pole põhjust muretsemiseks? Tänan ette.
  2. Toiduainete toiteväärtus?

    Tõsiselt abivalmis olete. Tänan. Suured tänud! Just seda ma silmas pidasingi.
  3. Toiduainete toiteväärtus?

    Ja kust kohast ma seda sealt endale arvutisse saan tõmmata? Ma tegelikult mõtlesin sellist, mida saab alati arvutis olles kasutada, kui nt internetti vahepeal ei ole vms ja kus on kõik toiduained korraga, mitte ei pea igat toitu korraga vaatama. Tänud.
  4. Küsimus siis selline, et kas kellelgi on olemas sellist tabelit (nt Exceli formaadis), kus oleks kirjas kõik enam tuntud toiduained ja nende toiteväärtused? Ma tean, et internetis on mitmeid kohti, kus saab andmeid konkreetse toiduaine kohta, kuid mitte sellist, kus kõik erinevad kirjas oleks. Mul kunagi oli selline tabel, mille ma mäletamist mööda sain ka siit foorumist, kuid kahjuks nüüd on see kuhugile kadunud. Loodan, et keegi ehk aitab.
  5. Ülakeha treeningkava

    Tere. Tegin endale siis ülakeha treeningkava, kuid targem oleks küsida ikka targemate käest ka nõu ja nii ma siis pöördungi Teie poole. Igatahes kava on esialgu järmine: 1. päev: RIND 1. Kangi surumine rinnalt 2. Kaldpinnal käsikute surumine 3. Hantlitega lendamine selili TRIITSEPS 4. Küünarvarte sirutamine, istudes käsikuga 5. Allasurumine plokil, köiega 6. Allasurumine plokil althaardes KÕHT 7. Erinevad kõhulihaste harjutused 4x30 sek SELG 8. Erinevad alaseljalihaste harjutused 4x30 sek 2. päev: SELG 1. Tõmbed plokil ülalt kukla taha 2. Tõmbed plokil kitsa haardega 3. Tõmbed plokil eest BIITSEPS 4. Küünarvarte kõverdamine althaardes, seistes kangiga 5. Küünarvarte kõverdamine trenažööril 6. Küünarvarte kõverdamine pealthaardes, seistes kangiga KÕHT 7. Erinevad kõhulihaste harjutused 4x30 sek SELG 8. Erinevad alaseljalihaste harjutused 4x30 sek 3. päev: ÕLG 1. Kangi surumine kukla tagant 2. Kangi tõmbamine lõua alla, laia haardega 3. Hantlite tõstmine kõrvale 4. Kangi tõstmine ette SELG (TRAPETS) 5. Õlakehitused kangiga KÜLG 6. Käsikuga küljesirutused 4. päev: RIND 1. Kangi surumine kaldpinnal 2. Rinnalt käsikute surumine 3. Surumine trenažööril TRIITSEPS 4. Küünarvarte sirutamine lamades otsaette 5. Allasurumine plokil pealthaardes 6. Küünarvarte sirutamine taha, käsikuga KÕHT 7. Erinevad kõhulihaste harjutused 4x30 sek SELG 8. Erinevad alaseljalihaste harjutused 4x30 sek 5. päev: SELG 1. Tõmbed plokil ülalt rinnale 2. Tõmbed ette eritrenažööril 3. Lõuatõmbad kitsa althaardega BIITSEPS 4. Küünarvarte kõverdamine istudes käsikutega 5. Keskendunud küünarvarrekõverdused 6. Küünarvarte kõverdamine pealthaardes, seistes kangiga KÕHT 7. Erinevad kõhulihaste harjutused 4x30 sek SELG 8. Erinevad alaseljalihaste harjutused 4x30 sek 6. päev: ÕLG 1. Käsikute surumine üles 2. Kangi tõmbamine lõua alla, kitsa haardega 3. Kangi surumine rinnalt üles 4. Käsikute tõstmine ette vaheldumisi SELG (TRAPETS) 5. Õlakehitused ketastega KÜLG 6. Käsikuga küljesirutused Kui tekib küsimus, miks ei ole lisanud jalgu oma treeningkavasse, siis olen põlvevigastuse küüsis. Ootaksin siis Teiepoolseid soovitusi, et mitu seeriat ja mitu kordust võiks teha kui eesmärgiks on pigem massi kui jõu arendamine. Jõusaalis saan käia esmaspäevast-reedeni. Samuti millisele päevale võiksin lisada paar randme-treenimisarjutust?
×