Jump to content

Allar

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Allar

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kõhulihased???

    Nimelt tahaks teada kuidas kõhulihaseid treenida... nii et sixpack välja tuleks... mul nagu on näha natuke, aga keskmine paar jääb alumise ja ülemise paari kõrval nigelaks, kuidas ma seda treenida saaks???? kas teha igapäev kõhulihaseid või nii 2 -3 korda päevas??? ootan igasugust infi
  2. Poksimine

    no aga rääkige, mida see treenib, kas ainult vastupidavaust, no mix ma pean poksikoti maha müüma ja kangi ostma ja sisi uue teema postitama... minu teema on just tselline ja ma tahaks igasugust infi selle kohta!!!
  3. Poksimine

    Nimelt tahks teada, et mul on poksikott(mingi 40 kg) ja mis lihaseid see nagu treenib kõige paremini ja kuidas poksimisega teha, väsib ka suht ruttu ära, kas ka seerjatega ja kuidas ja kas saab ka erinevaid lihaseid sellega treenida, et erinevad löögid jne... rääkige poksimisest ja tulemustest!!!
  4. Rinnalihased ja õlad???

    Kuidas treenida rinnalihaseid ja õlgasid(st. kuidas õlad laiemaks saaks) puuduvad vastavad trenasöörid ja hantlid... on mingeid võimalusi???
  5. kõhulihased???

    Kuidas saaks kõige kiiremini ja tõhusamalt kõhulihased(sixpacki) välja tuua, mul natuke on kui kõhulihaseid pingutada, aga seda on vähe, mis harjutusi peaks tegema, kui tihti jne???
  6. proteiini kasutamine

    Lähitulevikus plaanin hakata kasutama proteiini, aga siinkohal tekkis küsimus, et kuidas seda võtta, ma kaalun 70kg et siis nagu 1-2 g kehakilo kohta? ütleme et siis 140grammi päevas, et siis 140:30=4,6 et siis nagu päevas iga söögikorra ajal võtan seda 30g siis? ja kuidas see toitumine peax toimuma... ja äkki keegi oskab mingi treeningkava välja pakkuda? olen 17a 183cm pikk ja kaalun 70kg... eesmärk on tuua välja lihasgrupid, eriti kõhulihased, rinnalihased ja käed, õlad jne.!!! ootan targemate vastukaja.. olen algaja!!!
×