Jump to content

barni

Kasutajad
  • Sisu loend

    65
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by barni


  1. ma soovitan katkestada!!

    Ise olen võtnud seda paar kuud aga ma võtsin seda soovitavast kogusest natuke rohkem aga kõrvaltoimeid ma ei kogenud. Sõber aga jällegi võttis nädala ja unega oli raskuseid asi kulmineerus sellega, et ta oksendas terve öö. Peale seda ta lõpetas selle võtmise.


  2. Niisiis palun teie abi. B)

    Mul läheks vaja kuu aja jooksul 13 kilo langetada. Tean et kiire kaalulangus ei ole kehale hea. Aga mul läheb seda lihtsalt vaja. Niisiis kaalun 73 kilo ja soov on saada 60 kilole. Suvel kaalusin 63 kilo, aga augustist olen aina juurde v6tnud. Asi on selles, et ma tulin aasatks saksammale ja siin on toiduga hoopis teised lood. Inimesed söövad seda poole rohkem ja toit on ka poole rammusam ;) Ja liikumis v6imalust on väga vähe. Sellise külma ilmaga ei taha ka välja jooksma minna ja et ujuma minna , selleks pean 1,5h suuremasse linna rongiga s6itma ja 1,5 tagasi. Aga mul ei ole selliseks asjaks lihtsalt aega:(

    niisiis kuidas saaks koduste abivahenditega kaalust alla v6tta? Ma käin 1*nädalas v6rkpallis(2h) ja 1* uisutamas(1h). 2 nädala pärast tulen eestisse ja seal ma v6in endale igasuguseid kallulangetamis nippe kasutada;)

    Kas keegi annaks mulle soovitusi kuidas vanaasta6htuks 60 kilo kaaluda?

    Ette tänades:)

    nii, väga raske juhus!! Ma ise pean kuuga 7 kilo maha saama võistlusteks ja juba see on väga raske!! Peaks kindalsti toitumist vähendama ja vägapalju aeroobset tegema!

    Kõrvale võiksid võtta green tea kapslid ja nt vedela l-carnitini (mitte fat burnerit)


  3. muidu võib toidulisandeid tarbida!! Ma ise muidu mingi 5 aastat olen käinud aga lisandeid hakkasin võtma kuskil 4,5 aastal ja selle poole aastaga on areng olnud väga kiire ja korralik. aga asi on toitumises sa peaksid oma toitumise väga korralikult üle vaatama või seda kellegile osavamale näitama


  4. toimub siis 20 märts!! Lugesin juhendi mitu korda läbi aga oma küsimustele vastust ei saanud(vb olin lihtsalt pime)!! Äkki te austatud foorumlased saate aidata.

    1)kas on kohustuslik kükitrikoo? Keegi võiks lihtsalt riietusest rääkida mis peab olema võistlustel!

    2)Äkki linki kuskilt kus on näha eelmise aasta tulemused?? Umbes saab teada mis oleks -75 noorte kogusumma, saab võrrelda.

×