chinski 0 Report post Posted May 7, 2006 (edited) Siin on üks paljudest kreemidest ( http://www.avon.ee/PRSuite/buying/showcase.jsp?subCatID=69 ), geelidest, mis lubavad rasvu põletada ja kõhupiirkonna väiksemaks teha. Kas sellelaadseid tooteid võib usaldada või on see järjekordne trikk, kuidas pakusdelt pakse rahakotte natuke õhemaks teha?Ette tänades. Edited May 7, 2006 by chinski Share this post Link to post Share on other sites
inside14 1 Report post Posted May 7, 2006 Proovi ära siis saad teada ise eriti küll ei usu aga kes teab äkki mõjubki. Share this post Link to post Share on other sites
Training 0 Report post Posted May 7, 2006 arvan et seda teavad aint need inimesed kes on ise seda kreemi kasutanud!mina igatahes ei usu sellistesse asjadesse nagu butterfly aps jne.proovi järgi ja siis pärast anna teada kas oli kasu ka Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted May 7, 2006 Kahju, et pole veel lagedale ilmutud kreemiga mis mõjuks ajutegevusele. Ühesõnaga, määriks pea kokku ja IQ tõuseb. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 302 Report post Posted May 7, 2006 nende kreemidega pidavat olema selline asi, et neil on sees sama toimeaine, mida kasutavad parkalid ehk need kes nahka pargivad. Tõmbab naha pinguleselle kreemi toime pidavat kestma mõned tunnid, seejärel läheb kõik tagasi nii nagu oli.rasvapõletusest on loomulikult asi kaugel Share this post Link to post Share on other sites
Kuup 0 Report post Posted May 7, 2006 heh, eks ta ajutine efekt jah ole. Mõnel fotosessioonil või esinemisel kulub ära Share this post Link to post Share on other sites
yoel83 0 Report post Posted May 7, 2006 kreemid on neile kes ei viitsi ise trenni teha ja loodavad et on olemas mingi ime vahendid mis teevad imesid Share this post Link to post Share on other sites
Annika Pärtel 84 Report post Posted May 7, 2006 Heh, vis samasugune kreem, nagu tsellu oma naistele.....Ma saan aru, et kui on toimunud VÄGA suur kaalukaotus ja inimene pole enam kõige paremas eas ning tema nahk kaalulanguse tõttu nö suureks jääb.....nu siis võibolla miski ajutine efekt, et tõmbab veidi rohkem trimmi (näiteks paned peale enne naistesse minekut ), aga muidu......häh.... Kulutage parem oma raha trennile, mitte ärge ostke tarbetuid vidinaid! Share this post Link to post Share on other sites
Heix89 0 Report post Posted May 7, 2006 ma ei saa aru nendest, kes seda jura välja mõtlevad......ja ma ei saa aru nendest, kes seda jura usuvad ja ostavad. Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted May 7, 2006 koostisained koffeiin ja l-carnitiin on küll tõhusad... kuid minuteada seespidiselt manustamisel. aga ma ei tea et välispidiselt ka mõjub.... aga samas ka shampoonid sisaldavad aminohappeid ja vitamiine...ja siit ka mul küsimus:Kas valk mõjub ka lihaste peale määrides?Kas on kuskil valgukreemi mida lihastele peale määrida? Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted May 7, 2006 Peaks enne võistlust Fat Burner vanni võtma... Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 302 Report post Posted May 7, 2006 koostisained koffeiin ja l-carnitiin on küll tõhusad... kuid minuteada seespidiselt manustamisel. aga ma ei tea et välispidiselt ka mõjub.... aga samas ka shampoonid sisaldavad aminohappeid ja vitamiine...ja siit ka mul küsimus:Kas valk mõjub ka lihaste peale määrides?Kas on kuskil valgukreemi mida lihastele peale määrida?siin poes minumeelest oli mingi ameerika NO-värk, mida pidi lihastele peale määrima Share this post Link to post Share on other sites
theONE1 0 Report post Posted May 9, 2006 hapukoor pidi ka tselluliidi ära võtma Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted May 9, 2006 telli siis juba plaastrid kah mis on k6ik kuulsused r2igelt k6hnaks teinud:) miks need kuulsused ikka muidu bankettidel burgereid syya saavad:D sellised need reklaamid on.. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 302 Report post Posted May 9, 2006 telli siis juba plaastrid kah mis on k6ik kuulsused r2igelt k6hnaks teinud:) miks need kuulsused ikka muidu bankettidel burgereid syya saavad:D sellised need reklaamid on..kuulsustel pidi mingi imesüst olema, mis mingitmoodi soodustab vormi.et põhimõtteliselt panevad nad steroide Share this post Link to post Share on other sites
klubikas 0 Report post Posted May 9, 2006 Midagi märkimisväärset see kreem ei anna, saledamaks teeb vaid mõned üksikud cm. Nii et ise tead kas kasutad või ei Share this post Link to post Share on other sites
noobie 0 Report post Posted May 9, 2006 kuulsustel pidi mingi imesüst olema, mis mingitmoodi soodustab vormi.et põhimõtteliselt panevad nad steroideMa ka kuulnud, et igasugu Britneyd ja muud mankid konkreetselt süstivad endale mingisuguseid imerohte sisse.. kes teab palju ka sellest tõsi on.. Share this post Link to post Share on other sites