Cris 0 Report post Posted April 4, 2005 Kui ööseks kohupiima süüa ja võtta 280g pakk, kas siis oleks parem kõik see nahka pista või piisab ka poolest?100g sisaldab 15,4g valku. Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted April 4, 2005 Ise sööksin k6ik 2ra,sellep2rast et öösel kui magad vajab ka keha valku. Share this post Link to post Share on other sites
Cris 0 Report post Posted April 4, 2005 samas küll, aga kas on vajalik just kõik ära süüa sest küsimus tekkis sellepärast, et kõik ei taha alla minna Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted April 4, 2005 jah olen ise ka sama probleemiga silmitsi olnd.aga söön tund peale trenni glükoosiga... läheb hästi alla Share this post Link to post Share on other sites
pets05 0 Report post Posted April 4, 2005 kui tahad enne magamainekut süüa kohupiima siis ..lase ta mikseris sassi ja joo ära..tuduvalt kergem! bye Share this post Link to post Share on other sites
savi_ 1 Report post Posted April 4, 2005 see krdi kohupiim on suht mage ja vajab sellepärast harjumist ... aga pikapeale harjub ära ja topsi söömine ei ole enam probleem ... mina näiteks söön ikka terve topsi , sest keha suudab ühe toidukorraga kuskil kuni 30-40g vist valku omaks võtta ja aeglaselt imenduvad valgud tulevad öösel kasuks . Share this post Link to post Share on other sites
Striker 0 Report post Posted April 5, 2005 Ise olen enne magama minekut söönud kohupiima viimase aasta. Mingi pool aastat sõin 250g maitsestamata kohupiima ja peale moosi või mett. Nüüd aga söön korraga pool pakkist. 125g kohupiima shakerisse, 300-400ml piima ja 100-200g joogijogurtit ja siis mikseriga segamini. Share this post Link to post Share on other sites
rommy 0 Report post Posted April 5, 2005 Hei!Mina söön ühe tuubi kohupiima päevas. Pool pakki hommikul ja pool õhtul. Kohupiima segan tavalise mahlaga(tavaliselt ploomimahl). Mis te arvate, kas kohupiima segamine mahlaga on mõistlik? Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted April 5, 2005 Õhtul peaks hoiduma süsivesikutest , seega ei tasuks õhtul küll segada ja eriti veel ploomimahlaga. Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted April 5, 2005 Sega õhtul hapukoorega. Share this post Link to post Share on other sites
nohik 0 Report post Posted April 5, 2005 Õhtul peaks hoiduma süsivesikutest , seega ei tasuks õhtul küll segada ja eriti veel ploomimahlaga. Ma olen algaja ja vabandan enda rumalust juba ette. Miks ei tohiks õhtul süsivesikute rikast süüa? Süsivesikud on ju keaha taastumiseks olulised ja seega puhkaks keha hommikuks paremini välja ju??? Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted April 5, 2005 Süsivesikuid on vaja peale trenni, kui su kehal on vaja oma energiavarusid täiendada, loomulikult valku ka. Enne magamaminekut on soovitav süüa midagi valgurikast. Süsivesikuid nõnda tarbides võid sa lihtsalt rasva korjata sest keha energiavajadus on öösel tunduvalt väiksem Share this post Link to post Share on other sites
nohik 0 Report post Posted April 5, 2005 Süsivesikuid on vaja peale trenni, kui su kehal on vaja oma energiavarusid täiendada, loomulikult valku ka. Enne magamaminekut on soovitav süüa midagi valgurikast. Süsivesikuid nõnda tarbides võid sa lihtsalt rasva korjata sest keha energiavajadus on öösel tunduvalt väiksem Väga põhjalik, ma tänan Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 5, 2005 (edited) Päris ilma süsivesikuteta õhtul ka ei saa,sest energiavarud vajavad taastamist ja kui tekib süsivesikute puudujääk,siis organism hakkab vajaminevat energiat tootma lihastes olevast rasvast.Ühesõnaga ,vale toitumise korral päeval suureks pumbatud lihased kahanevad öösel. Edited April 5, 2005 by OldMan Share this post Link to post Share on other sites