hakker21 0 Report post Posted March 4, 2005 kas hüppenöörida hüppamine on väärt harjutus või mitte üledse kas on mingi kasu sellest et ma säär teen Tänan! Share this post Link to post Share on other sites
Kurupt 0 Report post Posted March 4, 2005 hyppen88riga hyppamine on k2tele hea ja s22remarjadele kah hea Share this post Link to post Share on other sites
Tsaar 0 Report post Posted March 4, 2005 (edited) ....ja koordinatsioonile hea ja yldse väga hea harjutus.... Edited March 4, 2005 by Tsaar Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted March 4, 2005 kas hüppenöörida hüppamine on väärt harjutus või mitte üledse kas on mingi kasu sellest et ma säär teen Tänan! Ma ei tea kas see on trend aga poksijad kasutavad hüpitsat üsna tihti - aga on ju ka põhjust. Kust see vastupidavus muidu tuleb!?? Peaksid seda tegema 1 kord päevas v.a laupäev ja pühapäev. Alguses peaks olema ~ 200 hüppet. Peale 2 nädalast treeningut tõsta 300 ni. Säärt arendab ta kõvasti. Mina soovitan sul seda teha. Minul see nöörike aitas, tõsi küll ma ei ole eriline jõusaalihunt. |Mis kasu on suurest lihasest, kui jalg piisavalt kiiresti ei liigu | - nac teemast välja. Edu treenimisel! Share this post Link to post Share on other sites
prikull 0 Report post Posted March 5, 2005 Kuskilt kuulsin et hüppe nööriga hyppamine on sydamele ka kasulik. Share this post Link to post Share on other sites
taks 0 Report post Posted March 5, 2005 hüpitsaga hüppamine on paras aeroobne trenn, kuid samas arendab ka kordinatsiooni võimet, on südamele hea ja treenib ka jalgu ning peaks ka võhma andma, niiet lase aga käija Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted March 5, 2005 Arendab ka sääre tihedust ja reljeefsust Share this post Link to post Share on other sites