haishark 0 Report post Posted June 9, 2013 Tahaks kõigiga jagada üht päris maitsvat retsepti: Muna pitsa või siis pitsa taoline omlett (maitseb nagu päris pitsa) Koostis:3 munavalget1 munaketsup/ tomatipasta2 juustu viiluKana või midagi peale panemiseksPane munavalged ja muna pannile ja küpseta kaanega keskmise soojuse peal. Oota kuni munad on küpsenud ja lisa siis ketsup või tomati pasta. Lisa maitseaineid (kui tahad), siis juust ja kana. Oota kuni juust on sulanud ning ongi valmis.(Pilt tuli natuke udune) Share this post Link to post Share on other sites
Esko 1 Report post Posted June 9, 2013 Kas ma sain õigesti aru, et munavalge ja munakollane on eraldi? Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted June 9, 2013 Selle retsepti järgi küll. Tõenäoliselt on eesmärk tõmmata rasvahulka allapoole. Samas võib ka teha tervete munadega Share this post Link to post Share on other sites
haishark 0 Report post Posted June 9, 2013 Retsepte võib alati enda tahtmiste järgi muuta Ma unustasin eelnevalt toiteväärtused lisada:Süsivesikud 10gRasv 12g(oleneb millist juustu kasutad)Valku 28g Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted June 9, 2013 Retsepte võib alati enda tahtmiste järgi muuta Ma unustasin eelnevalt toiteväärtused lisada:Süsivesikud 10gRasv 12g(oleneb millist juustu kasutad)Valku 28gSee siis mitme grammi kohta? Share this post Link to post Share on other sites
haishark 0 Report post Posted June 9, 2013 Terve pitsa kohta, nende koostisosadega, mis üleval märgitud on. Share this post Link to post Share on other sites
Kristo0000 0 Report post Posted June 10, 2013 Kalorite hulka ka tead? Share this post Link to post Share on other sites
biggereveryday 73 Report post Posted June 10, 2013 Kalorite hulka ka tead? See oli küll suht loll küsimus ju. Arvestades, et on teada rasvad, valgud ja süsivesikud, siis selle arvutamine ikka väga lihtne Share this post Link to post Share on other sites
Kristo0000 0 Report post Posted June 10, 2013 (edited) Edited June 10, 2013 by Kristo0000 Share this post Link to post Share on other sites
Invention 35 Report post Posted June 10, 2013 Süsivesikud 10g Rasv 12g(oleneb millist juustu kasutad)Valku 28g10x4.1+12x9+28x4.1=263.8kcal Share this post Link to post Share on other sites