Ott Kiivikas 817 Report post Posted February 1, 2011 Esimest korda tegime läbi ka kohustuslikud poosid kulturismis - ehk võistleb Oleg kunagi ka klassikas. esimese pildi kõrval aasta tagasi tehtud pilt meie kohtumiselt. Share this post Link to post Share on other sites
Janno R. 4 Report post Posted February 1, 2011 Oleg on ikka väga võimas!! Share this post Link to post Share on other sites
IVARK 42 Report post Posted February 2, 2011 Oleg on ikka väga võimas!!On küll aga mulle jäi hea mulje hoopis Ostroglazovist, kitsas keskkoht muudab üldmulje veel võimsamaks, nüüd on vaja ainult massi juurde. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted February 2, 2011 On küll aga mulle jäi hea mulje hoopis Ostroglazovist, kitsas keskkoht muudab üldmulje veel võimsamaks, nüüd on vaja ainult massi juurde.Ostroglazovit on vanemad õnnistanud erakordse skeletiga - kui sinna ülemisse kehaossa ka aru pähe tuleb, siis võib sealt kunagi isegi midagi tulla... Esimese hooga valmistub Reval -Cup ja EKV eile tegime treeningplaanid ette, peaasi ,et vahepeal trennist eemale ei kao. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted February 2, 2011 Lisasin eelmisel lehel olevatele Olegi piltidele ka pildid aastatagusest ajast (need ei ole 1:1 võrreldavad, sest on tehtud küll samas ruumis, kuid natuke vanad pildid on lähemale kadreeritud, kuid areng on siiski ilmne eriti jalgade osas). Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted February 2, 2011 Siin oli Oleg 1 nädal enne EM -i peale 3 kuust spetsiaal treeningut.Nende piltide peal on võrdlus paremini näha, mida võib teha kehaga kui on paigas toitumine ja trenn. Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted February 2, 2011 Ma praegu ahmin õhku...Super. Parima treeneri tiitel läks õigetesse kätesse!Ja tubli töö Olegi poolt, super! Share this post Link to post Share on other sites
trewe 7 Report post Posted February 2, 2011 (edited) Peale tubli vormimuutuse, on ka poseerimine tublisti parem.//Head pildid hea valguse ja hea vormiga. Edited February 2, 2011 by trewe Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 302 Report post Posted February 2, 2011 Olegil on parem puus kõrgemal, varem oli ka parem õlg.Võib tulevikus puusa või jalaprobleeme tekitada:)Mitte norimiseks, teadvustamiseks:) Share this post Link to post Share on other sites
Janika Aavamägi 105 Report post Posted February 3, 2011 Sellepeale küsiks, et Kes on pildil? Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted March 2, 2011 Eile toimus siis Reval Spordis ülevaatus, osa mehi juba dieeditab ammu, osa alles läksid dieedile, sest ei ole vaja niipalju maha kaapida.Poistiivne on see, et Noorterühmal on ka lisaks minule uus treener Mihkel "Hiiglane" Vaino - pöörduge julgesti tema poole kui trennis olete või plaanite rühmaga liituda.Ja tore on ka see, et suht suur huvi on Reval Cupi vastu, õige pea koostan ka registreerunute nimekirjad, siis on näha kui palju kuskil võistlejaid on.Mõned vormipildid, kes kevadeks võistlema plaanivad tulla.Oleg 3 kuud enne EM Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted March 2, 2011 Zenja võistleb juuniorites Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted March 2, 2011 Krasavtšik -plaanib ka välja tulla Share this post Link to post Share on other sites
Janno R. 4 Report post Posted March 2, 2011 Zenja päris hea! anton pole essugi muutunud Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 657 Report post Posted March 2, 2011 Väga võimas ülevaade! Revalist on samuti mingi 10 meest tulemas. Kui nüüd noorte ja juuniorite ridadest on vanad saurused meeste klassi kolinud, siis uued noored mehed hakkavad ilmselt korralikult paugutama! Edu Revali meeskonnale! Share this post Link to post Share on other sites
mihkelvaino 1 Report post Posted March 6, 2011 Kutsun kõiki noori jõusaali treenigutele! Esmaspäeval, teisipäev, neljapäev ja reede kella 14.00-17.00. Vanalinn, aia 20Tere tulemast! Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted March 6, 2011 pilt siis Revali saalist.... Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 657 Report post Posted March 6, 2011 Kutsun kõiki noori jõusaali treenigutele! Esmaspäeval, teisipäev, neljapäev ja reede kella 14.00-17.00. Vanalinn, aia 20Tere tulemast!Väga karm pilt! Hirmsad mehed! Share this post Link to post Share on other sites
z3nka 14 Report post Posted April 19, 2011 Ärge ennustustega mööda pange Revalist tuleb veel üks kõva mees ju Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted April 19, 2011 Sind ma täna kahjuks ei näinud, mis me sinuga siis lähipäevil veel ette võtame seda peaks arutama ehk sättid ka ennast neljapäeval õhtu poole kohale ehk helistad mulle enne ja lepime täpselt kokku. See topeltbiitseps selja tagant milles Anton pildil minu hinnagul parem on, on tänase poseerimise tulemus, sest enne see mees oma selga ei osanud selles poosis näidata.... Share this post Link to post Share on other sites
z3nka 14 Report post Posted April 19, 2011 Sind ma täna kahjuks ei näinud, mis me sinuga siis lähipäevil veel ette võtame seda peaks arutama ehk sättid ka ennast neljapäeval õhtu poole kohale ehk helistad mulle enne ja lepime täpselt kokku. See topeltbiitseps selja tagant milles Anton pildil minu hinnagul parem on, on tänase poseerimise tulemus, sest enne see mees oma selga ei osanud selles poosis näidata.... Neljap. peaks selle asja ära tegema, teeks nii et määrkas siis juba ühise aja kuhu mehed kohale tulevad. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted April 19, 2011 Ma homme juba maili kirjutan, siis on mul pilt selgem kuidas tööasju neljapäeval on - oma firma ei ole riigitöö, kus on lühendatud päev.... Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 6, 2011 Mõned pildid siis tänaselt ülevaatuselt.SiimK 99 kilo - kevadistel EKV oli 88 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 6, 2011 LKV (Lõuna - Eesti tulevane meister.... )Liisu Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted September 6, 2011 Hr. Taru ca 84 kilo hommikuse kaaluga Share this post Link to post Share on other sites