BRIKI 29 Report post Posted August 18, 2009 Millist kohta ennustate homme finaalis Gerd Kanterile? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lexusl 22 Report post Posted August 18, 2009 1. ikka Quote Share this post Link to post Share on other sites
marjasha 2 Report post Posted August 18, 2009 Loodan, et ikka esimese koha, kuigi Alekna pidi ka päris heas vormis olema praegu Quote Share this post Link to post Share on other sites
-renku 0 Report post Posted August 18, 2009 Gerd , kuna ta maailma edetabelijuht ja rääkis et kettakaar võib üle 70meetri olla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted August 18, 2009 Sellise kaliibriga mehele ei ole muud ennustada kui 1 koht, vaevalt et ta vähemaga rahulduks, eriti kui oled juba olnud maailmameister ja olümpiavõitja. Kogemusi on palju juures ja nüüd ei ole enam mingit väristamist, seda näitas ka esimene kettakaar kvalifikatsioonis.Pöidlad pihku!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted August 18, 2009 I Quote Share this post Link to post Share on other sites
R.T 2 Report post Posted August 18, 2009 Arvan, et esimese koha. Quote Share this post Link to post Share on other sites
musmusmus 0 Report post Posted August 18, 2009 Muidugi oleks 1. koht tore, kuid Alekna ei tee seda küll kergeks. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vilps 1 Report post Posted August 18, 2009 Loodan esimest kohta, aga kardan, et võib äkki veidi nihu minna. Medali saab ta nii või naa, selles pole küsimust. Nagu ta ise mainis tuleb kindlasti viimaste aastate põnevaim esikohaheitlus. Konkurentidest jättis kvalifikatsioonis parima mulje Harting. Võistleb kodus, mis kindlasti aitab kõvasti lisa sentimeetried juurde saada. Tammertist on kahju, kõigest 5cm välja jääda finaalist on väga nutune. Ei tea, mis selle Israeliga juhtus, vigastas end, nagu aru sain. Kunagi ei püsi Eesti sportlased 100% terved, väga imelik minu arust, et meil laatsas alati nii palju sportlasi on. Quote Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted August 18, 2009 Mina loodan ise, et võistlus teisele-kolmandale-neljandale kohale tuleb tihe, mille nimel võistlevad Alekna, Harting ja Malachowski, sest Kanter võidab kindlalt enam kui meetrise ülekaaluga ja võiduheide algab numbriga 7:-). Kanteri särk mul juba praegu seljas ja elasin juba täna eluga kaasa:-):-):-)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted August 18, 2009 Loodan esimest kohta, aga kardan, et võib äkki veidi nihu minna. Medali saab ta nii või naa, selles pole küsimust. Nagu ta ise mainis tuleb kindlasti viimaste aastate põnevaim esikohaheitlus. Konkurentidest jättis kvalifikatsioonis parima mulje Harting. Võistleb kodus, mis kindlasti aitab kõvasti lisa sentimeetried juurde saada. Tammertist on kahju, kõigest 5cm välja jääda finaalist on väga nutune. Ei tea, mis selle Israeliga juhtus, vigastas end, nagu aru sain. Kunagi ei püsi Eesti sportlased 100% terved, väga imelik minu arust, et meil laatsas alati nii palju sportlasi on.Tippvormis ongi vigastused kerged tulema. Mul endalgi alati enne surumise eestikaid rinnalihase vigastused tekkinud, kui hakkan heasse vormi jõudma (see ei tähenda muidugi seda, et ennast maailma tippudega võrdleksin, aga efekt on sama). Quote Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted August 18, 2009 Alla 1se talt ma oodata ei oska:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
wer-rax 0 Report post Posted August 18, 2009 Eks ikka 1 aga ega Alekna ja Harting seda kergeks ei tee, eriti sakslane kuna tal koduväljaku eelis ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
H2TheO-Z 0 Report post Posted August 18, 2009 No loodan muidugi, et ta võidab Quote Share this post Link to post Share on other sites
tarmzz 0 Report post Posted August 18, 2009 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PumaZ 0 Report post Posted August 18, 2009 Kindlalt 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pacman 0 Report post Posted August 18, 2009 No loodame ikka 29-ndat võitu järjest, või krt palju tal neid võite järjest oligi, kes seda küll enam mäletab Quote Share this post Link to post Share on other sites
oks 0 Report post Posted August 18, 2009 Alekna ja Harting annavad hea lahingu Kantrile.Eks Kanter alguses jälle tagasihoidlik ja kahe viimase heite kandis me seda 70m+ näe loodetavasti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MuskulaarKobras 1 Report post Posted August 18, 2009 Ma kuulsin, et Kanter tuleb esimeseks. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted August 18, 2009 Loodan, et saab maksimaalselt oma võimeid realiseerida. Loodan ausat võistlust Ennustan, et võidab!Edu Kanterile!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted August 18, 2009 Aga mina arvan, et Kanteri võiduseeria katkeb, jääb teiseks. Lasen tal ennast üllatada, siis kui ta peaks võitma Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaaagu 0 Report post Posted August 18, 2009 ESIMESE Quote Share this post Link to post Share on other sites
BRIKI 29 Report post Posted August 18, 2009 Ma ennustan ka ise kas esimest või teist kohta Quote Share this post Link to post Share on other sites
tereummikust 1 Report post Posted August 18, 2009 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kaspar90 0 Report post Posted August 18, 2009 Ikka esimene, aga julgen pakkuda, et sel aastal ütleb veel oma sõna sekka ka Mario Pestano. Quote Share this post Link to post Share on other sites