Mine sisule

- - - - -

Koolitus: Kiire rasvapõletus

94 vastust antud teemale

#1 Robert Nool

Värske olija

• Kasutajad
  • 86 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 12:44

Sel pühapäeval on taas põhjalik koolitus, kus käsitlen sügavuti rasva talletumise põhjuseid ning kuidas neid seljatada. Tegemist on teadusliku lähenemisega, kuid jagan väga lihtsalt ja üheselt mõistetavaid nõuandeid, mida teha, et kiiresti rasva põletada.

Olen sel hooajal ka saate "Tantsi tagumik trimmi" toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas. :)

Link üritusele hetkel veel Facebookis - https://www.facebook...21087231285458/

Pühapäevani

#2 htilga

Tõsine tegija

• Kasutajad
  • 1 958 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 12:48

Jälle Tallinnas? Aga Tartu? :D

#3 Cyonara

Kasutaja

• Kasutajad
  • 312 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 12:50

Vaata postitustRobert Nool, teemas 21 märts 2012 - 12:44, ütlesid:

Sel pühapäeval on taas põhjalik koolitus, kus käsitlen sügavuti rasva talletumise põhjuseid ning kuidas neid seljatada. Tegemist on teadusliku lähenemisega, kuid jagan väga lihtsalt ja üheselt mõistetavaid nõuandeid, mida teha, et kiiresti rasva põletada.

Olen sel hooajal ka saate "Tantsi tagumik trimmi" toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas. :)

Link üritusele hetkel veel Facebookis - https://www.facebook...21087231285458/

Pühapäevani

No need inimesed olid üle keskmise kaalu. Ma ei usu et minul(72kg) õnnestuks ainult rasva arvelt nii palju alla võtta.Vist võimatu !

#4 ROtter

Spetsialist

• Spetsialistid
  • 6 144 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 15:25

Enamus sellest kaalulangusest oli vesi, aga mitte rasv.
Erialane diplom siin

Toitumis- ja treeningkavad

Mida vähem sa õpid, seda vähem sa unustad, mida vähem sa unustad, seda targem sa oled!

#5 JungaTroll

Tegija

• Kasutajad
  • 518 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 15:42

Aga äkki ei olnud vesi, äkki oli kõik rasv :)

Ma ise lohutasin ka end mõttega, et ah, esiteks alustasid nad sellest, et sõid veel enne esimest kaalumist end lõhkemiseni täis - edasi ju ei tohi. +3kg. Edasi aga nädala jooksul nälgisid ja kõht ja sooled tühjaks. Nii et -3kg. Vesi välja, -2kg. Rasva ka, -1kg. Kokku saldo -6kg esimene nädal.
Tõeline kaalulangus saab näha olema järgnevate nädalate jooksul. Aga ... paanika. Kui hakkabki kaal langema samas tempos mingi ime läbi ja viimane tantsusaatest väljuja väljub otse fitnessi võistluste lavale? Deem ... ma läheks kadedusest roheliseks!

Hoian pöialt! Ja kui nii läheb, palun mulle ka kohe koht reserveerida rasvapõletuse seminaril! Ausalt, ilma irooniata.

#6 Tuul

Algaja

• Kasutajad
  • 44 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 16:01

Väheke humoorikam vaatevinkel Roberti nõuannetele:

http://ytv.delfi.ee/v/SmDnGkC8.mp4

#7 Archangel

Tõsine tegija

• Kasutajad
  • 2 888 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 16:05

Sellistes kommertsprojektides on kahtlemata suur muutus esikohal, mitte tervislik ega optimaalne muutus. Vaevalt ükski osaleja ega stuudio oleks nõus passima, kuidas 130kg kaaluv tüüp vaikselt 2-3kg kuus maha võtab. :D
As long as people achieve their macronutrition targets with a predominance of whole foods, specific subtypes of food are best left to personal preference.

Shockingly, you don't gain or lose weight based on the names of the foods you eat.

Postitatud pilt Nutrition/Training Science Forum - Minu blogi leiad samuti siit. Tule aja end vormi ekspertide abiga.

#8 JungaTroll

Tegija

• Kasutajad
  • 518 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 16:21

Vaata postitustTuul, teemas 21 märts 2012 - 16:01, ütlesid:

Jah, "mina neid Läänest tulnud nõuandeid ei usu. Et suhkrud ja süsivesikud tuleks ära jätta ja süüa tervislikke rasvu. Ma tean, et rasvas on ikka rohkem kaloreid kui suhkrus. Mina hapukoort küll sööma ei hakka" :)

#9 ROtter

Spetsialist

• Spetsialistid
  • 6 144 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 16:39

Vaata postitustJungaTroll, teemas 21 märts 2012 - 15:42, ütlesid:

Aga äkki ei olnud vesi, äkki oli kõik rasv :)

Ma ise lohutasin ka end mõttega, et ah, esiteks alustasid nad sellest, et sõid veel enne esimest kaalumist end lõhkemiseni täis - edasi ju ei tohi. +3kg. Edasi aga nädala jooksul nälgisid ja kõht ja sooled tühjaks. Nii et -3kg. Vesi välja, -2kg. Rasva ka, -1kg. Kokku saldo -6kg esimene nädal.
Tõeline kaalulangus saab näha olema järgnevate nädalate jooksul. Aga ... paanika. Kui hakkabki kaal langema samas tempos mingi ime läbi ja viimane tantsusaatest väljuja väljub otse fitnessi võistluste lavale? Deem ... ma läheks kadedusest roheliseks!

Hoian pöialt! Ja kui nii läheb, palun mulle ka kohe koht reserveerida rasvapõletuse seminaril! Ausalt, ilma irooniata.

8 kg rasva mahasaamiseks on vaja kulutada 56 000 kcal energiat.

Tour de France´il võistelnud jalgratturite energiakulu on 9000 kcal päevas. :o

http://kulturism.ee/...diYldained3.pdf
Erialane diplom siin

Toitumis- ja treeningkavad

Mida vähem sa õpid, seda vähem sa unustad, mida vähem sa unustad, seda targem sa oled!

#10 Robert Nool

Värske olija

• Kasutajad
  • 86 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 18:09

Vaata postitustTuul, teemas 21 märts 2012 - 16:01, ütlesid:

Olev on vana sõber. :) Hakkab rahunema vaikselt. :)

#11 Ott Kiivikas

Robocop

• Fitness.ee
  • 12 621 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 18:22

Tundub, et see saade jookseb alguses vähemalt sama rada (mis esimene kaalulangetus saae),kus esimesel nädalal võtavad tegelased maha 5-7 kg, järgmisel 1-2 ja siis 100gr - 300gr ja mõni nõrgem kes juba murdub, see on raskemaks läinud.....Aga noh nagu ka mainiti siis mingisugust normaalset kaalulangustempot on ju igav vaadata ja mida rohkem seda uhkem ja neil ei ole tõenäoliselt endal ka vahet mille arvelt see maha läheb, peaasi ,et numbrid kukusid....Nagu öeldakse rahvas tahab saada tsirkust ja leiba.... :D

#12 ville1

Kasutaja

• Kasutajad
  • 175 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 18:33

Vaata postitustROtter, teemas 21 märts 2012 - 16:39, ütlesid:

8 kg rasva mahasaamiseks on vaja kulutada 56 000 kcal energiat.

Tour de France´il võistelnud jalgratturite energiakulu on 9000 kcal päevas. :o

http://kulturism.ee/...diYldained3.pdf
Opaa tegelikult 56 000?

See teeks umbes 140 h aeroobset, oletame et 4xnädalas siis kuluks 35 nädalat st 9 kuud, mis teeb 1,3 kilo kuus, isegi tundub reaalne!

#13 daemonium

Tõsine tegija

• Kasutajad
  • 2 408 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 18:58

Ah et rasva põleb nädalas 6-8kg?

Oleks ma seda teadnud, et saanuks oma ülekaalust lahti 3-4 kuuga ...
ja mina loll kulutasin terve aasta .. tglt isegi vähe rohkem ...
Seminaril saab kahtlemata tore olema, B)
Postitatud pilt

#14 Robert Nool

Värske olija

• Kasutajad
  • 86 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 20:22

Vaata postitustdaemonium, teemas 21 märts 2012 - 18:58, ütlesid:

Ah et rasva põleb nädalas 6-8kg?

Oleks ma seda teadnud, et saanuks oma ülekaalust lahti 3-4 kuuga ...
ja mina loll kulutasin terve aasta .. tglt isegi vähe rohkem ...
Seminaril saab kahtlemata tore olema, B)

Palun näita lausa näpuga, kus ma ütlesin nagu sõnastasid - "rasva põleb nädalas 6-8kg".
Võimalik, et asi on minu nooremas eas ja seetõttu paremas silmanägemises, kuid mina loen enda tekstist, mida tsiteerisid, välja "...osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha". Kus oli sõna "rasv"? Ma ütlesin neile täpselt, mida tegema peab ning seda enamus ka tegid ning tulemus oli selline. Eeldatavasti langeb järgmises saates enamustel vähem, kuid paar üllatust tuleb ka kindlasti. Vaatame, palju kolmanda nädala tulemused on.

Ott, kui mõni osaleja kaotab 2. nädalal rohkem kui 1-2kg ja 3. nädalal rohkem kui 100-300g, kas siis hakkad ka võistlusteks valmistumisel rohkem õigeid rasvu ja vähem süsivesikuid sööma? Asi on enamas kui lihtsalt kalorites. Oled mu koolitusele oodatud.

#15 J.J

Kasutaja

• Fitness.ee
  • 102 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 21:12

Praktiline kogemus on näidanud, et tantsimisega intensiivselt tegeledes võtabki alla. 15 aastat tagasi, kui õppisin tantsima ja tegelesin selle hobiga tõsisemalt võtsin esimese kuuga alla 27 kg ja ma ei teadnud õigest toitumisest midagi. Tegime 4 trenni nädalas. Kaal hakkas taas tõusma 2 aastat peale lõpetamist.

#16 htilga

Tõsine tegija

• Kasutajad
  • 1 958 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 21:12

Dafaq Robert?! :blink: , ( http://pood.rahvaraa...oitumine/827078 ,oled pilgu peale visanud? Juhin tähelepanu autorile).
Leidsid suhteliselt hea katsegrupi, kelle arvelt misiganes "kaalualandus"-teooriad tõestada aga ära selle pärast siis tippusid maha tegema hakka :huh:
---
Ilmselgelt inimesed juhinduvad pealkirjast "kiire rasvapõletus", muuda see ümber :)

Redigeeritud kasutaja htilga poolt, 21 märts 2012 - 21:24.

#17 gmaster

Master

• Kasutajad
  • 5 672 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 21:14

Selles "staaride" tantsusaates kukkus neil ka ju kaal kolinal, isegi toitumist muutmata, seega tulevad siit igal juhul tulemused.
Head nõuanded tervise säilitamiseks teiping.ee facebooki fännilehelt!
Massaazh, füsioteraapia, kinesioteiping, erineva eesmärgiga (ka terapeutilised) treeningkavad. georg@teiping.ee

#18 Mansel

Kasutaja

• Kasutajad
  • 328 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 21:27

Robert, äkki oskad öelda, kust saaks hea hinnaga raamatu ''Natural Hormonal Enhancement'' ?

#19 Robert Nool

Värske olija

• Kasutajad
  • 86 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 21:40

Vaata postitustMansel, teemas 21 märts 2012 - 21:27, ütlesid:

Robert, äkki oskad öelda, kust saaks hea hinnaga raamatu ''Natural Hormonal Enhancement'' ?

Ma maksin omal ajal $30, kui õigesti mäletan. Siin uus raamat umbes sama hinnaga - http://www.ebay.co.u...2#ht_486wt_1167

#20 htilga

Tõsine tegija

• Kasutajad
  • 1 958 postitust

Postitanud 21 märts 2012 - 22:04

Tõenäoliselt liiga hilja aga - http://forums.fitnes...602#entry335602 , see homne koolitus läheks asja ette, ise minemas ;)

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 kasutajat, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat