Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

21 tundi tagasi, gmaster ütles:

Seinu pole kunagi tahtnud lõhkuda, aga pikas perspektiivis on küll välja joonistunud, et mõned monohüdraadid töötavad paremini kui teised monohüdraadid..  loomulikult praegu ka palju kreatiinitooteid, kus erinevaid kreatiinivorme ja abiaineid juures.

 

Mul on tavaks öelda, et kui toidulisandist üldse tolku ei tunne, siis pole mõtet niisama süüa kah.

Mitmete lisandite puhul ongi nii. Kui ikka enne trenni shot ajab haigutama või taastujate tagajärjel oled nagu tühjakspigistatud sidrun, peaks proovima teisi tooteid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

07.jaanuar 2021

 

Tere sõbrad! Ei oleks uskunud, et see trennitegemine nii keeruliseks võib muutuda. Rahvast on küll praegu vähemalt Tartu saalides väga palju. Kõigil on suured unistused ja eesmärgid. Nii isegi võtan ennast ikka ja jälle kokku ning püüan teha trenni teistmoodi. Arusaadav, et suure pere kõrvalt kõik alati ei õnnestu. Usun, et lähiajal hakkan enda tegemisi rohkem ka videodesse salvestama. Püüan jääda nii ausaks kui võimalik. Eile oli 1 jõusaalitrenn ja 1 rühmatrenn, täna 2 rühmatrenni ja homme kindlasti jõusaal. Uued lisandid on lähipäevadel saabumas, aga elame üks päev korraga! Olge terved!;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

19.jaanuar 2021

 

Tere sõbrad! Ega siin väga palju rahvast ei ole, aga usun et varem või hiljem jõuavad huvilised ikka siia ning leiavad jõusaali puudutavatele küsimustele vastused. Mina olen olnud tubli ja ilma suure tähelepanuta vaikselt arendan enda keha ning vaimu. Eile tegin üle pika aja esimese katsetuse 100 kilose kangiga korduste peale ning küllaltki ilusa tehnikaga tuli järjest 18 kordust. Elu ja surma peale ei teinud ning natuke varu jätsin kah. Ehk täna teen rohkem korduseid. Kevade suhtes ei teagi. Tahaks veel lavale minna, aga samas on selline mõnud mugavustsoon. Mõistan, et kasvõi keha ja vaimu rutiinist välja ajamiseks oleks loputust vaja, aga selleks on vaja ka lähedaste toetust. Varem oli minu vormi ajamine justkui kogu eesti rahva mure ning paljud jälgisid tähelepanelikult minu tegemisi, mis omakorda motiveeris. Nüüd on kogu see kulturismivärk tahaplaanile jäänud ja vahel on tahtmine kokku kutsuda kõik vanad kulturismisaurused ja kõik koos veelkord lavale astuda, aga enam mitte võistlejate, vaid semudena. Ok, õhtul tahan väikse video ka kokku panna ja hakata aktiivsemalt toimetama- kes see ikka teeb kui ise ei tee! :-)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
16 tundi tagasi, zxcvb ütles:

Mis lisandeid muidu ise võtad ja millal?

No olid ajad kui minu suursponsoriks oli FAST ja siis sai ka loomulikult FAST toodete peal vormi tehtud. Nüüd on toetajad tagant kadunud ning vormi tegemise ja lisandite aluseks jäävad ainult enda rahalised võimalused. Eks uurin ja otsin soodsamaid, aga efektiivseid lisandeid seitsme maa ja mere tagant. Minu tegemistest saab parema pildi ehk FB minu IFBB lehelt. Igal juhul töö käib ning vastukarva alati kui keegi on mind juba maha kandnud :-)

  • Like 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Üks päev korraga. See krdi corona-jama on moti maha võtnud meil kõigil. Oluline on siiski hoida võitlusvaimu üleval ning kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! Kohe lähengi jälle kõndima- minimaalselt 25 000 sammu päevas!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõigile!

 

Kuidagi ei saa enam rütmi sisse. Karta on, et see viiruse-jama ei saa läbi ka 1-2 aastaga. Eks peame kõik kohanema uue eluga. Igal juhul rohkem liikumist ning vähem virisemist! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×